enesxp30 Femtopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #1 Merhabalar elimde UEFI USB var yaklaşık 3-4 yıl önceki USB format atmak istiyorum. UEFI'ye nasıl format atacağım? Eki Görüntüle 1131590
Merhabalar elimde UEFI USB var yaklaşık 3-4 yıl önceki USB format atmak istiyorum. UEFI'ye nasıl format atacağım? Eki Görüntüle 1131590
4 474374 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 3.622 Çözümler 20 8 Ağustos 2021 #2 enesxp30 dedi: Merhabalar elimde UEFI USB var yaklaşık 3-4 yıl önceki USB format atmak istiyorum. UEFI'ye nasıl format atacağım? Eki Görüntüle 1131589 Eki Görüntüle 1131590 Genişletmek için tıkla... Flash bellek Bilgisayar'da takılıyken yeniden başlat. Ve boot Menu'ye gir. Sonra flash belleği seç sonra kur oldu bitti.
enesxp30 dedi: Merhabalar elimde UEFI USB var yaklaşık 3-4 yıl önceki USB format atmak istiyorum. UEFI'ye nasıl format atacağım? Eki Görüntüle 1131589 Eki Görüntüle 1131590 Genişletmek için tıkla... Flash bellek Bilgisayar'da takılıyken yeniden başlat. Ve boot Menu'ye gir. Sonra flash belleği seç sonra kur oldu bitti.
enesxp30 Femtopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #3 474374 dedi: Flash bellek Bilgisayar'da takılıyken yeniden başlat. Ve boot Menu'ye gir. Sonra flash belleği seç sonra kur oldu bitti. Genişletmek için tıkla... Merhabalar teşekkürler peki ya videosu var mı?
474374 dedi: Flash bellek Bilgisayar'da takılıyken yeniden başlat. Ve boot Menu'ye gir. Sonra flash belleği seç sonra kur oldu bitti. Genişletmek için tıkla... Merhabalar teşekkürler peki ya videosu var mı?
C cuucmberShow Decapat Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 36 8 Ağustos 2021 #4 enesxp30 dedi: Merhabalar teşekkürler peki ya videosu var mı? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
enesxp30 dedi: Merhabalar teşekkürler peki ya videosu var mı? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
enesxp30 Femtopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #5 cuucmberShow dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış anladınız galiba ben PC format atmayacağım USB format atacağım ama nasıl attam silinmiyor hiçbir şey.
cuucmberShow dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış anladınız galiba ben PC format atmayacağım USB format atacağım ama nasıl attam silinmiyor hiçbir şey.
C cuucmberShow Decapat Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 36 8 Ağustos 2021 #6 enesxp30 dedi: Hocam yanlış anladınız galiba ben PC format atmayacağım USB format atacağım ama nasıl attam silinmiyor hiçbir şey. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
enesxp30 dedi: Hocam yanlış anladınız galiba ben PC format atmayacağım USB format atacağım ama nasıl attam silinmiyor hiçbir şey. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et