Akyol.x Kilopat Katılım 6 Kasım 2015 Mesajlar 302 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2016 #1 Yeni sistemime 0xc000000f hatası alıyorum neden anlamadım. BIOS'tan UEFİ seçeneği de aktif. Usb'ye rufus ile yanlış mı yazdırdım acaba tek seçenek o geliyor aklıma. Anakart Msi B150 Gaming Pro @CraZyNoMaD bir fikrin var mı hocam ? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Aralık 2016
Yeni sistemime 0xc000000f hatası alıyorum neden anlamadım. BIOS'tan UEFİ seçeneği de aktif. Usb'ye rufus ile yanlış mı yazdırdım acaba tek seçenek o geliyor aklıma. Anakart Msi B150 Gaming Pro @CraZyNoMaD bir fikrin var mı hocam ?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 15 Aralık 2016 #2 Windows imajı bozuk ya da yanlış yazdırılmış. MD5 doğrulayıp GPT modunda tekrar yazdırın. USB bellekte de sorun olma ihtimali var.
Windows imajı bozuk ya da yanlış yazdırılmış. MD5 doğrulayıp GPT modunda tekrar yazdırın. USB bellekte de sorun olma ihtimali var.
Akyol.x Kilopat Katılım 6 Kasım 2015 Mesajlar 302 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2016 #3 MF dedi: Windows imajı bozuk ya da yanlış yazdırılmış. MD5 doğrulayıp GPT modunda tekrar yazdırın. USB bellekte de sorun olma ihtimali var. Genişletmek için tıkla... MD5 dediğiniz doğrulamam için bir program mıdır ?
MF dedi: Windows imajı bozuk ya da yanlış yazdırılmış. MD5 doğrulayıp GPT modunda tekrar yazdırın. USB bellekte de sorun olma ihtimali var. Genişletmek için tıkla... MD5 dediğiniz doğrulamam için bir program mıdır ?
Noggola Hectopat Katılım 1 Mayıs 2016 Mesajlar 573 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2016 #4 MF dedi: Windows imajı bozuk ya da yanlış yazdırılmış. MD5 doğrulayıp GPT modunda tekrar yazdırın. USB bellekte de sorun olma ihtimali var. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sorun var. MD5 dediğiniz şey nedir ? GPT modunda yazdırmıştım.
MF dedi: Windows imajı bozuk ya da yanlış yazdırılmış. MD5 doğrulayıp GPT modunda tekrar yazdırın. USB bellekte de sorun olma ihtimali var. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sorun var. MD5 dediğiniz şey nedir ? GPT modunda yazdırmıştım.