Mehmet Ö. Hectopat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 268 4 Haziran 2020 #1 Arkadaşlar merhaba, yeni FreeDOS bir sistem alınca UEFI Windows 10 kurulumunu nasıl yaparım?
E enter Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2019 Mesajlar 1.943 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2020 #2 Technopat'ın YouTube kanalında var hocam.
orpheus2690 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2016 Mesajlar 2.821 Makaleler 1 Çözümler 21 Yer Ordu / Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Haziran 2020 #3 UEFI Windows 10 Kurulum Rehberi - Technopat Bu linkten yararlanabilirsiniz.
B4ybars Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Aralık 2014 Mesajlar 1.698 Makaleler 1 Çözümler 3 4 Haziran 2020 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Mehmet Ö. Hectopat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 268 4 Haziran 2020 #5 Tamamdır hocam bakıyorum teşekkür ederim. B4ybars dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam benim bulamadığım da USB'ye nasıl indirileceği idi bu videoda anlarım inşallah teşekkürler.
Tamamdır hocam bakıyorum teşekkür ederim. B4ybars dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam benim bulamadığım da USB'ye nasıl indirileceği idi bu videoda anlarım inşallah teşekkürler.
HABAR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 9.017 Makaleler 18 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2020 #6 Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum - Technopat Sosyal Burada anlatılmış, sanırım Freedos laptopa kuracaksınız, Spoiler içerisinden görebilirsiniz.
Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum - Technopat Sosyal Burada anlatılmış, sanırım Freedos laptopa kuracaksınız, Spoiler içerisinden görebilirsiniz.