yigitcalisir Hectopat Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2017 #1 UEFI Windows 10 USB hazırlama videonuzu izledim, rufus programı ile USB'yi UEFI olarak yazdım, win 10'u windows'un kendi sitesinden indirdim, görünürde bir hata var mı yok mu bilmek istiyorum, ilk defa windows kurmaya çalışacağım lütfen mazur görün Burada ise sürümü var. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mayıs 2017
UEFI Windows 10 USB hazırlama videonuzu izledim, rufus programı ile USB'yi UEFI olarak yazdım, win 10'u windows'un kendi sitesinden indirdim, görünürde bir hata var mı yok mu bilmek istiyorum, ilk defa windows kurmaya çalışacağım lütfen mazur görün Burada ise sürümü var.
Radaloa Hectopat Katılım 12 Mayıs 2014 Mesajlar 753 Makaleler 11 Çözümler 1 Yer Karabük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tıp Mühendisi 1 Mayıs 2017 #2 32 ve 64 bit sürümlerin ikisinin dahil olduğunu indirseydin keşke. Bende hata veriyordu sadece 64 olunca.
32 ve 64 bit sürümlerin ikisinin dahil olduğunu indirseydin keşke. Bende hata veriyordu sadece 64 olunca.
Mikael Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Kasım 2014 Mesajlar 1.253 Çözümler 7 Yer Zürich/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 1 Mayıs 2017 #3 Sorunsuz çalışır her şey doğru görünüyor.