UEFI Windows 10 Yükleme

Eren Tatoğlu

Hectopat
Daha fazla  
Ben yarın UEFI Windows 10 Home yükleyeceğim. Bilgisayarımda hali hazırda Windows 10 Pro var iki diskimide nasıl formatlayıp temiz bir Windows 10 Home yükleyebilirim? Ayrıca buradan bir ayar yapmam lazım mı?

IMG_3733.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok basit, yapman gereken Microsoft'un sitesinden Windows 10 İndirme Aracı adlı programı indirmek ve bilgisayarına "Windows.iso" dosyasını indirmen gerek, forumda veya sosyal medyada oldukça fazla anlatım var. İndirdikten sonra "Windows.iso" dosyasını, Rufus adlı programı indiriyorsun. Rufus programını açtıktan sonra nasıl yapılacağını da anlatmış yetkililer.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben bu videoların hepsini biliyorum kurmayı da biliyorum ama Bilgisayarımda windows yüklü ve D diskimde oyunlar da var. Ben USB’den boot edince 2 diske nasıl format atıcam?

Tam olarak anlatamadın sanırım ama anladığım kadarıyla açıklayayım, 2 Diske format atman mümkün değil. Ancak 1 diske atabilirsin, yine de tam anlamadım, oyunların silinmesin mi istiyorsun? Tam olarak sorduğun soru nedir? Boot ettikten sonra kurulum ekranında çıkan yükleme yeri sorma kısmında tüm diskleri sil diyerek temizleyeceksin, istediğin bir diske de kuracaksın. Windows açılınca diğer diski de biçimlendir diyerek kullanabilirsin. Sorunu tam anlatamıyorsun.

Sorunum şu:
Ben bilgisayarıma format atmak istiyorum.Bilgisayarı USB’den boot ettikten sonra hangi yolu izlemem lazım? Bu arada şunu kasdediyorum. Benim C diskimde Windows yüklü D’de ise Oyunlarım yüklü ben temiz format atmak istiyorum hangi yolu izlemem gerekiyor? Yani Karşıma Sürücü 0 ve Sürücü 1 diskleri geldiğimde format atacağım için napmam gerekiyor bu alanda? İki diskide silmem mi lazım yoksa biçimlendirmem mi lazım? Temiz Kurulum istiyorum. Umarım Anlamışsındır.

Dosya Ekleri

• IMG_3742.JPG
    IMG_3742.JPG
    61,8 KB · Görüntüleme: 144
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı