C Cadomondd Hectopat Katılım 14 Mayıs 2016 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2016 #1 UEFI Windows 7 64 bit ultimate kurdum. Fakat windowsu hiç bir şekilde etkinleştiremiyorum. Tüm cracklarde desteklemiyor diyor. Uefi kurulumda böyle bir şey var mı ?
UEFI Windows 7 64 bit ultimate kurdum. Fakat windowsu hiç bir şekilde etkinleştiremiyorum. Tüm cracklarde desteklemiyor diyor. Uefi kurulumda böyle bir şey var mı ?
W Weird flex Kilopat Katılım 24 Nisan 2015 Mesajlar 864 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2016 #2 Korsana destek vermiyoruz! Cidden Windows 7'yi UEFI kurmakla mı uğraştınız? Madem korsan kullanıyorsunuz Windows 10 kullanın.
Korsana destek vermiyoruz! Cidden Windows 7'yi UEFI kurmakla mı uğraştınız? Madem korsan kullanıyorsunuz Windows 10 kullanın.
yrfann Megapat Katılım 22 Kasım 2015 Mesajlar 551 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2016 #3 KMSpico diyeceğim ama korsana destek yok üstelik Windows Media Player'ı kurduktan sonra KMSpico işe yaramıyor.
KMSpico diyeceğim ama korsana destek yok üstelik Windows Media Player'ı kurduktan sonra KMSpico işe yaramıyor.