A Akerxod Decapat Katılım 6 Temmuz 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2023 #1 Merhaba Technopat üyeleri. Uzun süredir UEFI Windows 7 kurmak istiyorum BIOS'umda ne CSM ne de legacy Support var. Elinde Windows 7 UEFI IOS'u olan varsa verebilir mi? Verirse çok mutlu olurum.
Merhaba Technopat üyeleri. Uzun süredir UEFI Windows 7 kurmak istiyorum BIOS'umda ne CSM ne de legacy Support var. Elinde Windows 7 UEFI IOS'u olan varsa verebilir mi? Verirse çok mutlu olurum.
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2023 #2 UEFI ISO'da değil BIOS'un desteklediği bir şeydir. BIOS UEFI destekliyorsa Windows 7'yi kurabilirsiniz.
UEFI ISO'da değil BIOS'un desteklediği bir şeydir. BIOS UEFI destekliyorsa Windows 7'yi kurabilirsiniz.
A Akerxod Decapat Katılım 6 Temmuz 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2023 #3 K.Makise dedi: UEFI ISO'da değil BIOS'un desteklediği bir şeydir. BIOS UEFI destekliyorsa Windows 7'yi kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sanırım ne dediğimi anlamazdınız ben diyorum ki normal ISO da hep starting windowsda takılıyor bana UEFI destekli Windows 7 lazım.
K.Makise dedi: UEFI ISO'da değil BIOS'un desteklediği bir şeydir. BIOS UEFI destekliyorsa Windows 7'yi kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sanırım ne dediğimi anlamazdınız ben diyorum ki normal ISO da hep starting windowsda takılıyor bana UEFI destekli Windows 7 lazım.
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2023 #4 Technopat'taki Windows 7 ISO'ları destekliyor ben Pro 64 olanı UEFI kurmuştum.
EFI Shell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 1.110 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Çankaya/Ankara 19 Ağustos 2023 #5 Akerxod dedi: Sanırım ne dediğimi anlamazdınız ben diyorum ki normal ISO da hep starting windowsda takılıyor bana UEFI destekli Windows 7 lazım. Genişletmek için tıkla... UEFI destekli zaten. Yoksa sen nasıl boot edebilirdin? Senin UEFISeven kullanman lazım.
Akerxod dedi: Sanırım ne dediğimi anlamazdınız ben diyorum ki normal ISO da hep starting windowsda takılıyor bana UEFI destekli Windows 7 lazım. Genişletmek için tıkla... UEFI destekli zaten. Yoksa sen nasıl boot edebilirdin? Senin UEFISeven kullanman lazım.