Eymen Eker Decapat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 182 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2022 #1 RAM 4 GB SSD veya HDD modeli 118 GB Ekran kartı İşlemci Tabanlı AMD Radeon Vega Graphics 3 Anakart HP İşlemci AMD Ryzen 3 UEFI Windows 7 kurmak istiyorum. ISO var mı?
Dyrothbrk Centipat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 1.615 Çözümler 11 Yer Türkiye 30 Mart 2022 #2 Eymen Eker dedi: UEFI Windows 7 kurmak istiyorum. ISO var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam Win8 kurun bence şu an piyasada olan Windows 7 ISO'lari guncel degil laptopum Windows 7'de kasiyoedu Win8'de kasmiyor.
Eymen Eker dedi: UEFI Windows 7 kurmak istiyorum. ISO var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam Win8 kurun bence şu an piyasada olan Windows 7 ISO'lari guncel degil laptopum Windows 7'de kasiyoedu Win8'de kasmiyor.
M mehmeticikisi Hectopat Katılım 4 Kasım 2021 Mesajlar 1.584 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2022 #3 Eymen Eker dedi: UEFI Windows 7 kurmak istiyorum. ISO var mı? Genişletmek için tıkla... Var ancak Ryzen 3 le Windows 7 kurmanız yanlış olur hem de bir sorununuz olursa Microsoft yerine o ISO'yu saglayan kişi muhatabınız olur.
Eymen Eker dedi: UEFI Windows 7 kurmak istiyorum. ISO var mı? Genişletmek için tıkla... Var ancak Ryzen 3 le Windows 7 kurmanız yanlış olur hem de bir sorununuz olursa Microsoft yerine o ISO'yu saglayan kişi muhatabınız olur.
Eymen Eker Decapat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 182 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2022 #4 Dyrothbrk dedi: Hocam Win8 kurun bence şu an piyasada olan Windows 7 ISO'lari guncel degil laptopum Windows 7'de kasiyoedu Win8'de kasmiyor. Genişletmek için tıkla... Win8 için uyumlu driver yok Windows 10'da beğenmiom.
Dyrothbrk dedi: Hocam Win8 kurun bence şu an piyasada olan Windows 7 ISO'lari guncel degil laptopum Windows 7'de kasiyoedu Win8'de kasmiyor. Genişletmek için tıkla... Win8 için uyumlu driver yok Windows 10'da beğenmiom.
M mehmeticikisi Hectopat Katılım 4 Kasım 2021 Mesajlar 1.584 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2022 #5 Eymen Eker dedi: Win8 için uyumlu driver yok Windows 10'da beğenmiom. Genişletmek için tıkla... Hocam mecbur Windows 10 da kalacaksınız Windows 10 için Windows 7 skinleri var internete.
Eymen Eker dedi: Win8 için uyumlu driver yok Windows 10'da beğenmiom. Genişletmek için tıkla... Hocam mecbur Windows 10 da kalacaksınız Windows 10 için Windows 7 skinleri var internete.
Dyrothbrk Centipat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 1.615 Çözümler 11 Yer Türkiye 30 Mart 2022 #6 Eymen Eker dedi: Win8 için uyumlu driver yok Windows 10'da beğenmiom. Genişletmek için tıkla... Windows Update ve Aygıt Yöneticisi otomatik olarak yüklüyor ama buyurun Windows 7 ISO'lari Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Eymen Eker dedi: Win8 için uyumlu driver yok Windows 10'da beğenmiom. Genişletmek için tıkla... Windows Update ve Aygıt Yöneticisi otomatik olarak yüklüyor ama buyurun Windows 7 ISO'lari Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
M mehmeticikisi Hectopat Katılım 4 Kasım 2021 Mesajlar 1.584 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2022 #7 Dyrothbrk dedi: Windows Update ve Aygıt Yöneticisi otomatik olarak yüklüyor ama buyurun Windows 7 ISO'lari Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam muhatabiniz ISO'yu hazırlayan kişi olaçagını bilin eğer ISO'yu hazırlayan kişi destek vermese ortada kalırsınız.
Dyrothbrk dedi: Windows Update ve Aygıt Yöneticisi otomatik olarak yüklüyor ama buyurun Windows 7 ISO'lari Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam muhatabiniz ISO'yu hazırlayan kişi olaçagını bilin eğer ISO'yu hazırlayan kişi destek vermese ortada kalırsınız.
Windows 7 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 5.919 Makaleler 4 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşletim Sistemi 30 Mart 2022 #8 Eymen Eker dedi: Win8 için uyumlu driver yok Windows 10'da beğenmiom. Genişletmek için tıkla... 7 sürücüleri 8'de çalışıyor olmalı.
Eymen Eker dedi: Win8 için uyumlu driver yok Windows 10'da beğenmiom. Genişletmek için tıkla... 7 sürücüleri 8'de çalışıyor olmalı.