Uefi Windows 8.1 Kurulumundan Sonra Logo Sorunu

S_EroL

Hectopat
Merhaba. Rehber anlatımlarda anlatıldığı gibi laptopuma uefi modunda windows 8.1 kurdum. Ama anlatımdaki MSI laptopta kurulumdan sonra açılışta çıkan MSI logosu gibi benim laptopun logosu çıkmıyor, windows 8 logosu çıkıyor. Bu sorun neden olabilir? Laptopun marka modeli Asus K55VD ve Windows 8.1 Pro x64 kurdum.

Bende de MSI laptop var ve bende uefi modda Windows 8.1 64 bit kurdum ve benimde laptopumda önceden çıkan MSI loogosu şimdi çıkmıyor.

Ama bunun bir sorun olduğunu da zannetmiyorum.

Yine de sebebini öğrensem mutlu olurum

Ben de sorun olduğunu düşünmüyorum ama nedeni ne olabilir? Çözümü ne olabilir? Fikri olan arkadaşlar olabilir belki diyerek yazdım.

Daha önceden BİOS güncellemesi yapmışsan ondanda olabilir.

Normalde benim kullandığım laptop zaten orjinal windows 8 ile satılıyor, yani çok yeni. Ama ben freedos almıştım.

Selamlar,

Bende UEFI kurduktan sonra SAMSUNG logosu çıkmaya başladı, önceden Windows logosu çıkıyordu. Çok kafaya takılacak bir sorun değil diye düşünüyorum.

Konuyu görmüşken yazayım bari.

Biosta Full screen logo ayarını enabled yaptığınızda anakartınızın logosunu görüyorsunuz, disabled yaptığınızda windows ile başlıyorsunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…