B BilgisayarMeraklısı Ziyaretçi 10 Kasım 2014 #1 Merhaba arkadaşlar anakartım UEFI destekliyor ama ben normal BIOS olarak kullanıyorum bilgisayarı. Sizce Windows 8.1'i UEFI olarak mı kurayım? UEFI'nin ne özelliği var?
Merhaba arkadaşlar anakartım UEFI destekliyor ama ben normal BIOS olarak kullanıyorum bilgisayarı. Sizce Windows 8.1'i UEFI olarak mı kurayım? UEFI'nin ne özelliği var?
B Buğra tulpar Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 29 Ağustos 2014 Mesajlar 2.961 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2014 #2 UEFI kurun çünkü bilgisayarınız daha seri açılır ve çalışır.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 10 Kasım 2014 #4 UEFI Nedir? - Technopat Bunun haricinde birçok konuda kendim de sayısız defa açıkladım. Anlayamadığınız bir nokta varsa seve seve açıklarım.
UEFI Nedir? - Technopat Bunun haricinde birçok konuda kendim de sayısız defa açıkladım. Anlayamadığınız bir nokta varsa seve seve açıklarım.