KYKPAT Hectopat Katılım 7 Ağustos 2018 Mesajlar 111 Çözümler 1 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2019 #1 Ben UEFI olarak Windows'u USB'ye yazdırdım. Fakat USB'yi kontrol ettiğim zaman EFI diye bir klasör gördüm kafamı kurcaladı.
Ben UEFI olarak Windows'u USB'ye yazdırdım. Fakat USB'yi kontrol ettiğim zaman EFI diye bir klasör gördüm kafamı kurcaladı.
KaptaniDerya Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 1.200 Makaleler 4 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2019 #2 KYKPAT dedi: Konu ile çok alakalı değil ama, ben UEFI olarak Windows'u USB'ye yazdırdım.Fakat USB'yi kontrol ettiğim zaman EFİ diye bir klasör gördüm kafamı kurcaladı. Genişletmek için tıkla... UEFI kısaltmasının EFI modeli. Önemli bir şey değil.
KYKPAT dedi: Konu ile çok alakalı değil ama, ben UEFI olarak Windows'u USB'ye yazdırdım.Fakat USB'yi kontrol ettiğim zaman EFİ diye bir klasör gördüm kafamı kurcaladı. Genişletmek için tıkla... UEFI kısaltmasının EFI modeli. Önemli bir şey değil.
KYKPAT Hectopat Katılım 7 Ağustos 2018 Mesajlar 111 Çözümler 1 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2019 #3 KaptaniDerya dedi: UEFI kısaltmasının EFI modeli. Önemli bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Rufus'taki ayarlar UEFI değil mi ? Eski legacy olarak kurmak istemem de.
KaptaniDerya dedi: UEFI kısaltmasının EFI modeli. Önemli bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Rufus'taki ayarlar UEFI değil mi ? Eski legacy olarak kurmak istemem de.
KaptaniDerya Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 1.200 Makaleler 4 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2019 #4 KYKPAT dedi: Rufus'taki ayarlar UEFI değil mi ? Eski legacy olarak kurmak istemem de. Genişletmek için tıkla... Rufus'ta zaten UEFI olarak yazıyor.
KYKPAT dedi: Rufus'taki ayarlar UEFI değil mi ? Eski legacy olarak kurmak istemem de. Genişletmek için tıkla... Rufus'ta zaten UEFI olarak yazıyor.
Erdem Çolakoğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2018 Mesajlar 1.872 Çözümler 34 Yer Eagle Mars Colony 27 Ocak 2019 #5 Zaten boot menüsünde UEFI olarak görünecektir.