UEFI Windows USB'si Boot Etmiyor

Aynı sorunu bende yaşadım bu hafta , UEFI desteği ile Windows 8 kurmak için rufus kullandım. Sonra tekrar aynı flash bellegi Windows7-USB-DVD-Download-Tool ile windows 7 imajı attıgımda boot etmedi hatta boot ekranı sürekli kilitlendi.

ÇÖZÜM: Yine aynı rufus programı ile bios yada uefi bilgisayarlar için MBR bölüm düzeni seçerek win7 imajını attım sorun düzeldi. Boot etmeyi başardım. Tam anlamamakla beraber rufus kullandıkta sonra Windows7-USB-DVD-Download-Tool tekrar boot etmiyor...

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet Arkadaşım Bu Sorunu Bende Düzelttim Bir Kere rufus ile formatlarsan usb ondan sonra kabul etmiyor ama çözümü uefi bilgisayarlar için MBR bölüm düzeni seçerek win7 imajını usb atmak. Ondan sonra bir kere daha pc formatlayıp tekrar Windows7-USB-DVD-Download-Tool denersek bu sefer boot oluyor denendi çalışıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar konuyu hortlatmak gibi oldu ama aynı sorun bendede var. Anakartın uefi desteği kesinlikle var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…