UEFI Windows'tan Legacy Moda Geçiş

Ahwehota

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımda UEFI Windows 8.1 kuruluydu. Termal macun değiştirdikten sonra format atıp temiz kurulum yapmak istedim. Üniversitenin Dreamspark üyeliğinden Windows 10 Education key aldım ve kuruluma geçtim. Ancak artık hiçbir şekilde Legacy kurulumu yapamadığımı fark ettim. UEFI kurulum yaptığımda ise telefonu kablo ile bağlama, WİFİ sorunları gibi bazı sorunlar ortaya çıkıyor. Bunları nasıl düzeltebilirim? Bir sorum daha var. Daha güncel bir sistem olduğu için Windows 10 yükledim ancak MSİ resmi sitesinde Driver bölümünde Windows 10 için Driver yok, Windows 8.1 yüklesem bir sorun çıkar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
sistemini yazarsan nasıl legacy yapabileceğini bulabilirim 2. olarak driver çalışır sorun olmaz sen dert etme ben lenovo nun 15 yıllık pcsine win 10 kurup vista driveri kurdum sorun çıkmadı

sistemini yazarsan nasıl legacy yapabileceğini bulabilirim 2. olarak driver çalışır sorun olmaz sen dert etme ben lenovo nun 15 yıllık pcsine win 10 kurup vista driveri kurdum sorun çıkmadı
Sistem MSİ GE60 2OE. Hocam sormak istediğim Legacy yapmadan bu tarz sorunları düzeltebilir miyim? Az önce UEFİ kurulum yaptım ve tek sorun WİFİ gibi şuan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…