rumliberal Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 293 Çözümler 1 Yer Türkiye, Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2021 #1 Arkadaşlar şimdi flash belleğime daha önce Windows 11 yazdım, sonra kendim biçimlendirdim. Bu bölümü silemiyorum, nasıl sileceğim? İşaretledim bakabilirsiniz.
Arkadaşlar şimdi flash belleğime daha önce Windows 11 yazdım, sonra kendim biçimlendirdim. Bu bölümü silemiyorum, nasıl sileceğim? İşaretledim bakabilirsiniz.
Özgür Adam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2020 Mesajlar 2.165 Çözümler 17 Yer Bursa 15 Kasım 2021 #2 Best Free Partition Manager for Windows | MiniTool Partition Wizard Free bununla.
FurkannC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 4.160 Makaleler 3 Çözümler 40 15 Kasım 2021 #3 Bilgisayara sağ tık>yönet>sol alt taraftaki disk yönetimi>ilgili diske sağ tık>sil. İşe yaramazsa bu konudaki çözümü deneyin. Çözüldü: UEFI USB belleği eski haline getirme Diski tekrar biçimlendirmeme rağmen UEFI_NTFS diye ikinci bir disk görünüyor flashı takınca. BIOS güncelleyeceğim, nasıl eski haline döndürebilirim? Herkese iyi forumlar. www.technopat.net
Bilgisayara sağ tık>yönet>sol alt taraftaki disk yönetimi>ilgili diske sağ tık>sil. İşe yaramazsa bu konudaki çözümü deneyin. Çözüldü: UEFI USB belleği eski haline getirme Diski tekrar biçimlendirmeme rağmen UEFI_NTFS diye ikinci bir disk görünüyor flashı takınca. BIOS güncelleyeceğim, nasıl eski haline döndürebilirim? Herkese iyi forumlar. www.technopat.net
rumliberal Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 293 Çözümler 1 Yer Türkiye, Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2021 #4 FurkannC dedi: Bilgisayara sağ tık>yönet>sol alt taraftaki disk yönetimi>ilgili diske sağ tık>sil. Genişletmek için tıkla... Oldu kardeşim sağ ol Windows 8.1 ISO atacağımda ondan silmem gerekti.
FurkannC dedi: Bilgisayara sağ tık>yönet>sol alt taraftaki disk yönetimi>ilgili diske sağ tık>sil. Genişletmek için tıkla... Oldu kardeşim sağ ol Windows 8.1 ISO atacağımda ondan silmem gerekti.
FurkannC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 4.160 Makaleler 3 Çözümler 40 15 Kasım 2021 #5 @rumliberal, rica ederim. Kolay gelsin.