UEFI'den Windows Boot Manager'i kaldırmak

boraa

Kilopat
Katılım
24 Temmuz 2014
Mesajlar
19
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar UEFI kurulum yaptım ancak chemelon bootloaderi yüklemek istedigim zaman Diskin gpt degilde mbr olması gerekiyor. Sonradan Mbr kurulum yaptım. Ama bilgisayar efi bölümünü degilde Windows boot loader den direk açıyor Chamelon işlevsiz kalıyor. Internetten arayıp bulamadım. Model ise z580. UEFI'yi kapatmama ragmen sonuç degişmedi. Boot şeçenegini nasıl silebilirim ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar ürün her türlü kafasına göre z580 i açıyor Bios ayarından secure boot ayarı yok anakart freedosa uyumlu oldugu için uefi ayarı var ama ince ayarlar yok. Yani windows boot manager yapıştı kaldı. Chamelon Clover fayda etmiyor efi sistemini yok sayıyor. Yarın Lenovo garantiyi arıyayım. Tekrar göndermem gerekecek . :( Recep Abi ne yazıkkı Easdbcd işe yaramıyor
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı