zaboomafoo Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mart 2017 Mesajlar 1.536 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Istanbul 21 Ocak 2021 #11 maraz10ezel dedi: Yaptım hala aynı kendi kendine aktif oluyor. Genişletmek için tıkla... Normaldir.
maraz10ezel Femtopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2021 #12 zaboomafoo dedi: Normaldir. Genişletmek için tıkla... İşte nasıl kaldirabilirim?
zaboomafoo Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mart 2017 Mesajlar 1.536 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Istanbul 21 Ocak 2021 #13 zaboomafoo dedi: OEM ya da herhangi bir activator yapmış olsan bile sana tavsiyem. DiskWipe ya da Secure Erase yapman. Genişletmek için tıkla... En başta dediğim gibi.
zaboomafoo dedi: OEM ya da herhangi bir activator yapmış olsan bile sana tavsiyem. DiskWipe ya da Secure Erase yapman. Genişletmek için tıkla... En başta dediğim gibi.
maraz10ezel Femtopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2021 #14 zaboomafoo dedi: En başta dediğim gibi. Genişletmek için tıkla... Eyvallah sağ ol.
Exinie Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 3.833 Çözümler 31 21 Ocak 2021 #15 Şu bahsettiğiniz araç KMSpico mu?
maraz10ezel Femtopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2021 #16 Exinie dedi: Şu bahsettiğiniz araç KMSpico mu? Genişletmek için tıkla... Hayır. Windows 10 dijital aktivasyon programı.
Exinie dedi: Şu bahsettiğiniz araç KMSpico mu? Genişletmek için tıkla... Hayır. Windows 10 dijital aktivasyon programı.
Exinie Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 3.833 Çözümler 31 21 Ocak 2021 #17 maraz10ezel dedi: Hayır. Windows 10 dijital aktivasyon programı. Genişletmek için tıkla... Programın ekran görüntüsünü atabilir misiniz? Bu tür korsan aktivasyon programlarının kaldırmak için tertemiz format önerilir, baştan kurmanız büyük bir hata idi.
maraz10ezel dedi: Hayır. Windows 10 dijital aktivasyon programı. Genişletmek için tıkla... Programın ekran görüntüsünü atabilir misiniz? Bu tür korsan aktivasyon programlarının kaldırmak için tertemiz format önerilir, baştan kurmanız büyük bir hata idi.
maraz10ezel Femtopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2021 #18 Exinie dedi: Programın ekran görüntüsünü atabilir misiniz? Bu tür korsan aktivasyon programlarının kaldırmak için tertemiz format önerilir, baştan kurmanız büyük bir hata idi. Genişletmek için tıkla... Neyi baştan kurmak? Exinie dedi: Programın ekran görüntüsünü atabilir misiniz? Bu tür korsan aktivasyon programlarının kaldırmak için tertemiz format önerilir, baştan kurmanız büyük bir hata idi. Genişletmek için tıkla... Program kaldırılmış herhalde bulamadım.
Exinie dedi: Programın ekran görüntüsünü atabilir misiniz? Bu tür korsan aktivasyon programlarının kaldırmak için tertemiz format önerilir, baştan kurmanız büyük bir hata idi. Genişletmek için tıkla... Neyi baştan kurmak? Exinie dedi: Programın ekran görüntüsünü atabilir misiniz? Bu tür korsan aktivasyon programlarının kaldırmak için tertemiz format önerilir, baştan kurmanız büyük bir hata idi. Genişletmek için tıkla... Program kaldırılmış herhalde bulamadım.
M m3081 Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 3.536 Makaleler 3 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2021 #19 maraz10ezel dedi: Neyi baştan kurmak. Genişletmek için tıkla... Aktivasyon programını kurarak hata ettiniz diyor. Hocam bunları önceden açılmış bir konuda buldum. HomoDarwinus dedi: "Microsoft Destek ile iletişime geçin" sonuç çıkarsa lütfen yazmayı unutma, ben de buna benzer bir sorun yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... mcmillian dedi: CMD komut sistemini yönetici olarak çalıştırın sırasıyla alt kısımda yer alan kodları giriniz. Slmgr.vbs /upk. Slmgr.vbs /cdns. Genişletmek için tıkla...
maraz10ezel dedi: Neyi baştan kurmak. Genişletmek için tıkla... Aktivasyon programını kurarak hata ettiniz diyor. Hocam bunları önceden açılmış bir konuda buldum. HomoDarwinus dedi: "Microsoft Destek ile iletişime geçin" sonuç çıkarsa lütfen yazmayı unutma, ben de buna benzer bir sorun yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... mcmillian dedi: CMD komut sistemini yönetici olarak çalıştırın sırasıyla alt kısımda yer alan kodları giriniz. Slmgr.vbs /upk. Slmgr.vbs /cdns. Genişletmek için tıkla...