R raisytolga Centipat Katılım 22 Eylül 2021 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2022 #1 Format atmamda bir sıkıntı yok ama bu UEFISHELL ve WINDRIVER silmemde bir sakınca olur mu? Yoksa bu şekilde direkt ortadaki alana yükleyip geçeyim mi? Bölüm birdeki ne hiç bilmiyorum ama bölüm ikiyi silmem bence bir sakınca yaratmaz herhalde.
Format atmamda bir sıkıntı yok ama bu UEFISHELL ve WINDRIVER silmemde bir sakınca olur mu? Yoksa bu şekilde direkt ortadaki alana yükleyip geçeyim mi? Bölüm birdeki ne hiç bilmiyorum ama bölüm ikiyi silmem bence bir sakınca yaratmaz herhalde.
Çözüm DEVOPRO666 19 Eylül 2022 Tüm disklerin üzerine tıklayıp aşağıdan sil butonuna basın. Daha sonrasında diskler o ekranda teke düşecektir. Tek kalan Disk'in üzerine tıklayıp yeni deyin ve değeri değiştirmeden Tamam'a basın. Görünen disk sayısı bu işlemden sonra tekrardan artacaktır. En çok alana sahip Disk'e bir kez tıklayın ve "sonraki" butonuna basın. Format işlemi başlayacaktır.
Tüm disklerin üzerine tıklayıp aşağıdan sil butonuna basın. Daha sonrasında diskler o ekranda teke düşecektir. Tek kalan Disk'in üzerine tıklayıp yeni deyin ve değeri değiştirmeden Tamam'a basın. Görünen disk sayısı bu işlemden sonra tekrardan artacaktır. En çok alana sahip Disk'e bir kez tıklayın ve "sonraki" butonuna basın. Format işlemi başlayacaktır.
Berke Megapat Katılım 17 Şubat 2013 Mesajlar 470 Yer Eskişehir 19 Eylül 2022 #11 Recep Baltaş dedi: Gerek var zira onlar MBR. Genişletmek için tıkla... Sistem kendi siliyordu diye hatırlıyordum. Yanlış bilgi olmuş kusura bakmayın o zaman. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Gerek var zira onlar MBR. Genişletmek için tıkla... Sistem kendi siliyordu diye hatırlıyordum. Yanlış bilgi olmuş kusura bakmayın o zaman.