Steam ülke değiştirilmiyor

Nakatanii

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba. Türkiye'de yaşıyorum para türümün Türkiye olmasını istiyorum ve şu anda mağazadan herhangi bir ürün alamıyorum. Mağazadan bir ürün almaya çalıştığımda tüm adresleri doğru girmeme rağmen (adresi Türkiye ve para birimini Türkiye seçtim) ekteki hataları veriyor ve ürün alamıyorum. Steam desteğede talebimi ilettim fakat onlar yardımcı olamadı aşağıdaki ekte hepsi var. Hesap Polonya adresine bağlı. Yardımcı olur musunuz?

1767547255947.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Ödeme yönteminden dolar seçtikten sonra kartınla oyunu alman gerekiyor. Troysa kartın alışveriş yapamazsın.

Merhaba. Türkiye'de yaşıyorum para türümün Türkiye olmasını istiyorum ve şu anda mağazadan herhangi bir ürün alamıyorum. Mağazadan bir ürün almaya çalıştığımda tüm adresleri doğru girmeme rağmen (adresi Türkiye ve para birimini Türkiye seçtim) ekteki hataları veriyor ve ürün alamıyorum. Steam desteğede talebimi ilettim fakat onlar yardımcı olamadı aşağıdaki ekte hepsi var. Hesap Polonya adresine bağlı. Yardımcı olur musunuz?

Eki Görüntüle 2634471
Türk Lirası para birimi steamde mevcut değil şu an.Dolar olarak hesaplanıyor.Sorun bu yüzden olabilir mi?

Ödeme yönteminden EU seçtikten sonra kartınla oyunu alman gerekiyor. Troysa kartın alışveriş yapamazsın.

Hayır kartım Mastercard. Ve oyunu alamıyorum attığım ekteki sorunlar çıkıyor.

Türk lirası para birimi Steam'de mevcut değil şu an. Dolar olarak hesaplanıyor. Sorun bu yüzden olabilir mi?

Türk lirası para birimi olarak gözükmüyor. Türkiye($) olarak gözüküyor yani sanmıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı