Steam Ülke değiştirip oyun almak güvenilir mi?

l1ghts

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Aklımda bir fikir var, Steam'de mağaza dilini Rusya Federasyonu'na çevirince oyunların daha uyguna geldiğini deneyimlemiştim. Bu yöntemli ile uyguna oyun alıp normal değerinde satıyorlardı, konuya gelirsek oyun alırken mağaza dilimi değiştirip uyguna oyun alıp sonra ucuz bir oyun ile bunu tekrardan Türkiye diline çevirme imkanım var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Pek bir şey olacağını sanmıyorum, ama hesabınızın bölgesini Rusya yapmak için Rusya'ya ait bir ödeme yöntemiyle alışveriş yapmanız gerektiğini duydum. Uğraşmaya değecek bir şey olduğunu düşünmüyorum.

Önceden yapmıştım ve bir sorun çıkmamıştı.

Mağaza ülkesini sadece o ülkenin para birimi ile satın almanızda değiştirebilirsiniz. 3 ayda bir değiştirebildiğinizi de unutmayın. Çok kar edebilecekseniz yapın ama önermiyorum.

Kaynak: Steam Destek :: Steam Mağazası Ülkesi

Son düzenleme:
Önceden yapmıştım ve bir sorun çıkmamıştı.

Yani kar a geçmiştin değil mi?

Cevaplarınız için sağ olun arkadaşlar ama bence de çok gerek yok gibi ciddi miktarlarda fiyat farkı olacağını sanmıyorum belki büyük bir sepet yapıldığında kar ettirilebilir ama 1 oyun için gerek yok gibi tekrardan teşekkür ederim.

Evet hocam kâr geçiyorsun.

Evet hocam kâr geçiyorsun.

Tek bir oyunda iyi şekilde kara geçiyorsak yapılabilir gibi peki 3 ayda değiştirme mevzusu nasıl yani sepet dizip aldıktan sonra aynı gün içerisinde 50 centlik bir oyunla Türkiye mağzasına alamaz mıyım?

@l1ghts, hayır. Bir kere Rus parası ile harcama yaptıktan sonra tekrardan Türk para birimine geri dönmek için 3 ay beklemeniz gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…