Erkan Skywalker Hectopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 1.457 Makaleler 5 Çözümler 17 Yer Eskişehir/Türkiye 2 Aralık 2023 #11 erenpvo38 dedi: 2D ya da 3D demeseydim keşke. 3D tavsiyeleriniz var mı beyler kusura bakmayın. Herkes bir ülkenin başında olacak ordusu falan olacak o tarz oyun yok mu? Rp tarzı sesli sohbetli falan. Genişletmek için tıkla... Warband-Bannerlord? Baktım ve Warband ile Bannerlord'un Multiplayer'ı varmış.
erenpvo38 dedi: 2D ya da 3D demeseydim keşke. 3D tavsiyeleriniz var mı beyler kusura bakmayın. Herkes bir ülkenin başında olacak ordusu falan olacak o tarz oyun yok mu? Rp tarzı sesli sohbetli falan. Genişletmek için tıkla... Warband-Bannerlord? Baktım ve Warband ile Bannerlord'un Multiplayer'ı varmış.
ellma Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 1.481 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #12 Age of Civilizations var Age of History olarak da geçiyor fakat multi değil. HOI4 var o da sarabilir.
Age of Civilizations var Age of History olarak da geçiyor fakat multi değil. HOI4 var o da sarabilir.
Erkan Skywalker Hectopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 1.457 Makaleler 5 Çözümler 17 Yer Eskişehir/Türkiye 2 Aralık 2023 #13 ellma dedi: Age of Civilizations var Age of History olarak da geçiyor fakat multi değil. HOI4 var o da sarabilir. Genişletmek için tıkla... Age of History 2'nin Multi'si var, ayrıca arkadaş 3D dedi sonradan.
ellma dedi: Age of Civilizations var Age of History olarak da geçiyor fakat multi değil. HOI4 var o da sarabilir. Genişletmek için tıkla... Age of History 2'nin Multi'si var, ayrıca arkadaş 3D dedi sonradan.
Charlie Dickkerson Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 1.878 Makaleler 4 Çözümler 7 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #14 Bu tarz 3D oyunlar sanıldığı gibi pek de güzel olmaz aslında. EU4 öneririm ben sana.
Erkan Skywalker Hectopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 1.457 Makaleler 5 Çözümler 17 Yer Eskişehir/Türkiye 2 Aralık 2023 #15 Charlie Dickkerson dedi: Bu tarz 3D oyunlar sanıldığı gibi pek de güzel olmaz aslında. EU4 öneririm ben sana. Genişletmek için tıkla... Warband-Bannerlord ne güne duruyor?
Charlie Dickkerson dedi: Bu tarz 3D oyunlar sanıldığı gibi pek de güzel olmaz aslında. EU4 öneririm ben sana. Genişletmek için tıkla... Warband-Bannerlord ne güne duruyor?
M MaskeliSuvari05 Femtopat Katılım 5 Kasım 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #16 Civilization 6, medeniyet kurduğun bir oyun tavsiye ederim.
Charlie Dickkerson Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 1.878 Makaleler 4 Çözümler 7 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #17 Erkan Skywalker dedi: Warband-Bannerlord ne güne duruyor? Genişletmek için tıkla... Online değil ki onlar.
Erkan Skywalker dedi: Warband-Bannerlord ne güne duruyor? Genişletmek için tıkla... Online değil ki onlar.
bloodmooner Femtopat Katılım 26 Nisan 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #18 Sesli değil ama Bannerlord tatmin eder gibi bence
Procodertr Kilopat Katılım 27 Eylül 2016 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #19 Power and Revolution Geo-Political Simulator bu oyun aşırı detaylı. Çok seveceksin ama iyi ingilizce şart.
Power and Revolution Geo-Political Simulator bu oyun aşırı detaylı. Çok seveceksin ama iyi ingilizce şart.
Erkan Skywalker Hectopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 1.457 Makaleler 5 Çözümler 17 Yer Eskişehir/Türkiye 3 Aralık 2023 #20 Charlie Dickkerson dedi: Online değil ki onlar. Genişletmek için tıkla... Onine'ı da var.