infazcı03 Picopat Katılım 10 Ekim 2025 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 21:08 #41 metehanaa dedi: Canımın içi forum da 1. gün İsviçre'ye gitmek istiyorum diyorsun, 2. gün karar değiştirip Norveç falan diyorsun demek ki maddi özgürlüğün yok. Maddi özgürlüğün olmadan nasıl yapacaksın bunları ? Genişletmek için tıkla... Hocam bunu İsviçre neden kabul etsin.
metehanaa dedi: Canımın içi forum da 1. gün İsviçre'ye gitmek istiyorum diyorsun, 2. gün karar değiştirip Norveç falan diyorsun demek ki maddi özgürlüğün yok. Maddi özgürlüğün olmadan nasıl yapacaksın bunları ? Genişletmek için tıkla... Hocam bunu İsviçre neden kabul etsin.
M metehanaa Centipat Katılım 16 Haziran 2024 Mesajlar 781 Çözümler 3 Salı 21:08 #42 Tamam agalar dalga geçmeye gerek yok, imkansızlığı anlar zaten 3-5 seneye niye dalga geçiyorsunuz adamla ?
Tamam agalar dalga geçmeye gerek yok, imkansızlığı anlar zaten 3-5 seneye niye dalga geçiyorsunuz adamla ?
Furkann368 Centipat Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 193 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 21:08 #43 Roma İmparatorluğu dedi: Harçlıklarla. Genişletmek için tıkla... Bence ilgi çekmek için açtı konuyu, bi insan kaç yaşında olursa olsun şu kadar mantıksız ve hesapsız düşünemez.
Roma İmparatorluğu dedi: Harçlıklarla. Genişletmek için tıkla... Bence ilgi çekmek için açtı konuyu, bi insan kaç yaşında olursa olsun şu kadar mantıksız ve hesapsız düşünemez.
Roma İmparatorluğu Centipat Katılım 25 Şubat 2024 Mesajlar 880 Makaleler 4 Çözümler 2 Yer Dünya Salı 21:08 #44 infazcı03 dedi: Hocam bunu İsviçre neden kabul etsin. Genişletmek için tıkla... Neden etmesin? Teröristleri kabul ediyor ama, hiç hoş olmadı bak bu.
infazcı03 dedi: Hocam bunu İsviçre neden kabul etsin. Genişletmek için tıkla... Neden etmesin? Teröristleri kabul ediyor ama, hiç hoş olmadı bak bu.
infazcı03 Picopat Katılım 10 Ekim 2025 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 21:08 #45 metehanaa dedi: Tamam agalar dalga geçmeye gerek yok, imkansızlığı anlar zaten 3-5 seneye niye dalga geçiyosunuz adamla ? Genişletmek için tıkla... Ya ben bunla nasıl dalga geçmeyeyim. Roma İmparatorluğu dedi: Neden etmesin? Teröristleri kabul ediyor ama, hiç hoş olmadı bak bu. Genişletmek için tıkla... Şeyh Sait'in torunu musun yoksa (!)
metehanaa dedi: Tamam agalar dalga geçmeye gerek yok, imkansızlığı anlar zaten 3-5 seneye niye dalga geçiyosunuz adamla ? Genişletmek için tıkla... Ya ben bunla nasıl dalga geçmeyeyim. Roma İmparatorluğu dedi: Neden etmesin? Teröristleri kabul ediyor ama, hiç hoş olmadı bak bu. Genişletmek için tıkla... Şeyh Sait'in torunu musun yoksa (!)
ScaniaR730 Decipat Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 843 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 Asus Prime B450MK-2 Asus DUAL RTX 4060 8GB White Kingston Fury Beast RGB 16x2 32GB DDR4 3000MHz Thermalright Assasin King 120SE Crucial P3 500GB NVME SSD FSP Hyper 550W 880+ Vento VG17F Cinsiyet Erkek Salı 21:09 #46 infazcı03 dedi: Hocam bunu İsviçre neden kabul etsin. Genişletmek için tıkla... Harçlıklarla bırak İsviçre'yi havalimanına zor gider Günlük 2000TL mi alıyorsunuz?
infazcı03 dedi: Hocam bunu İsviçre neden kabul etsin. Genişletmek için tıkla... Harçlıklarla bırak İsviçre'yi havalimanına zor gider Günlük 2000TL mi alıyorsunuz?
Roma İmparatorluğu Centipat Katılım 25 Şubat 2024 Mesajlar 880 Makaleler 4 Çözümler 2 Yer Dünya Salı 21:09 #47 Furkann368 dedi: Bence ilgi çekmek için açtı konuyu, bir insan kaç yaşında olursa olsun şu kadar mantıksız ve hesapsız düşünemez. Genişletmek için tıkla... Ben ciddiyim gerçekten internetten videosunu görmüştüm bir adam kurmuştu.
Furkann368 dedi: Bence ilgi çekmek için açtı konuyu, bir insan kaç yaşında olursa olsun şu kadar mantıksız ve hesapsız düşünemez. Genişletmek için tıkla... Ben ciddiyim gerçekten internetten videosunu görmüştüm bir adam kurmuştu.
Kusayyy Picopat Katılım 19 Ocak 2025 Mesajlar 438 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 21:09 #48 Oğlum kaç paradır bir ülke? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Oğlum kaç paradır bir ülke? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Roma İmparatorluğu Centipat Katılım 25 Şubat 2024 Mesajlar 880 Makaleler 4 Çözümler 2 Yer Dünya Salı 21:13 #49 Furkann368 dedi: Sence? Genişletmek için tıkla... Ne var? Ben ciddiyim fakat ben gerçekten merak ediyorum Nationstates'ten ülke kurmaktan yoruldum artık gerçeğini istiyorum.
Furkann368 dedi: Sence? Genişletmek için tıkla... Ne var? Ben ciddiyim fakat ben gerçekten merak ediyorum Nationstates'ten ülke kurmaktan yoruldum artık gerçeğini istiyorum.
poyriho Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 1.307 Çözümler 4 Yer Türkiye, İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 21:14 #50 Roma İmparatorluğu dedi: Ne var? Ben ciddiyim fakat ben gerçekten merak ediyorum Nationstates'ten ülke kurmaktan yoruldum artık gerçeğini istiyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır bana haberdar edersin o zaman.
Roma İmparatorluğu dedi: Ne var? Ben ciddiyim fakat ben gerçekten merak ediyorum Nationstates'ten ülke kurmaktan yoruldum artık gerçeğini istiyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır bana haberdar edersin o zaman.