Ben sağcıyım söyle hangi partiye verebilirim.
Ak partiyi sevmiyonuz,
MHP ittifak,
Bbp zayıf,
Yeniden refahı sevmiyorum,
Ben kime oy vereceğim arkadaşlar söyleyin. Yani yaşım 15 ama ileride ne yapacağım?
Ben sağcıyım söyle hangi partiye verebilirim.
Ak partiyi sevmiyonuz,
MHP ittifak,
Bbp zayıf,
Yeniden refahı sevmiyorum,
Ben kime oy vereceğim arkadaşlar söyleyin. Yani yaşım 15 ama ileride ne yapacağım?
Sağcılık devri bitti artık. Kendi halkına "namussuz" diyen bir adamın ülkemi yönetmesini, ödenilen vergilerle yemekler düzenlenmesini, mültecilerin dolup taştığı bir ülke ve adalet sisteminin olmadığı bir ülke istemiyorum.
20 yılda yapmadıkları kalmadı eskiden Türkiye daha kötüydü. Ülkeler bizi adam yerine koymuyordu. Ak parti düşmez 5 sene daha çekeceksiniz sonrası Allah kerim. En iyi parti şu an.
Anca kızgın atabilirsiniz. Forumu seviyorum ama ak parti yıllarca bize hizmet etti.
Sağcılık devri bitti artık. Kendi halkına "namussuz" diyen bir adamın ülkemi yönetmesini, ödenilen vergilerle yemekler düzenlenmesini, mültecilerin dolup taştığı bir ülke ve adalet sisteminin olmadığı bir ülke istemiyorum.
Gidip de bir dediği bir dediğini tutmayan 6'lı masaya mı vereyim? Osmanlıcıyım adam Osmanlı'ya 1 kg şeker üretmediler diyor. Para basıcak bankaları yok diyor.
Dediklerinden ben de memnun değilimde başta sol bir parti olmasını istemiyorum. Ne yapabilirim?
Gidip de bir dediği bir dediğini tutmayan 6'lı masaya mı vereyim? Osmanlıcıyım adam Osmanlı'ya 1 kg şeker üretmediler diyor. Para basıcak bankaları yok diyor.
Dediklerinden ben de memnun değilimde başta sol bir parti olmasını istemiyorum. Ne yapabilirim?
Gidip de bir dediği bir dediğini tutmayan 6'lı masaya mı vereyim? Osmanlıcıyım adam osmanlı'ya 1 kg şeker üretmediler diyor. Para basıcak bankaları yok diyor.
5 senem var hocam vereceğim demiyorum gidip de laik zihniyete oy vermem diyorum çıkarın adamakıllı sağ parti ona verelim. Erbakan hocamız dirilsin ona verelim.