Ülke nereye gidiyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O kadar da abartılı bir durum yok. Alt tarafı 1 cm güneye kaymış ülke.

Birileri yardımları zabote etmek için kötü söylentiler yayma derdinde. Boş uğraşlar bunlar.

Tartışmaya bende girerdimde forumun yaş ortalamasının 15.5 olduğu aklıma gelince vazgeçtim.
Hocam yaşın bir önemi yok aslında. Mesele zihniyette. Ben de şahsen 16 yaşındayım. Ama koyun zihniyetinde değilim. Genelleme yapmazsanız sevinirim

Şeriatçiyim ama diyorum ki laiklik kalabilir ama sol zihniyeti kısaca atatürkçülüğü sevmiyorum.

Şeriatçıysan git İran'da yaşa. Atatürk bu ülkenin kahramanıdır. O yüce Allah tarafından bize gönderilmese Türkiye diye bir ülke olmazdı.

Dün Twitter engellemesi ile insan hayatına ne kadar önem verdiklerini kendi kendilerine ifşa ettiler.
Ben bu durumu tanımlayacak bir hakaret cümlesi bulamıyorum. Bu kötülüğe bir isimlemdirme yapamıyorum. Bu öyle bir seviyeki buna zalimlik, kötülük vs de diyemiyorum. Bu başka bir seviye.

İstanbul'a aynı seviyede 2 deprem vursn en az 1 milyon ölü çıkacak. Bu İstanbul felaketinin yanında gerçekten çok küçük kalır. Bu bölgeler IDE insan yoğunluğu ve ev yoğunluğu İstanbul'a göre çok çok az. Önlem alınmazsa İstanbul'da böyle bir şey olursa bugün yaşadıklarımızın en az 10 katı kötü şeyler göreceğiz.
Önlem alın demekten dilimizde tüy bitti.
Bu kadar hazırlıksız olduğumuzu bilmiyordum, hani hazırlıksız olduğunumuz biliyordum ama bu kadarını da beklemiyordum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Twitter sanırım tüm dünyada kısıtlanmıştı.

Haklısınız hocam. Ben zaten başta çok yanlış anlamıştım. 99'un demosu deniliyor sanmıştım kusuruma bakmayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…