U Unturned Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2016 Mesajlar 2.650 Makaleler 1 Çözümler 43 9 Ağustos 2018 #91 EFI Shell dedi: Dolar ve Euro'nun yükselme sebebi yok. Yükselmesini masonlar istediği için oluyor. Zaten Amerika,İngiltere gibi ülkeleri masonlar yönetiyor. Her şey onlar istediği için oluyor. Genişletmek için tıkla... Masonlar istediği için oluyor öylemi
EFI Shell dedi: Dolar ve Euro'nun yükselme sebebi yok. Yükselmesini masonlar istediği için oluyor. Zaten Amerika,İngiltere gibi ülkeleri masonlar yönetiyor. Her şey onlar istediği için oluyor. Genişletmek için tıkla... Masonlar istediği için oluyor öylemi
Kosinüs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mart 2014 Mesajlar 1.443 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2018 #92 Son yıllarda insanlığın ve insan hayatının ucuz olduğunu görüyoruz.
F F1F2F3 Ziyaretçi 9 Ağustos 2018 #93 Unturned dedi: Masonlar istediği için oluyor öylemi Genişletmek için tıkla... Unturned dedi: Sen GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'e mason diyen ... değilmisin? Türkiye Ekonomisinin Sorunu Genişletmek için tıkla... Geldi gene. (Aklıma bir karikatür geldi. ) Nisan ayında açılmış konuyu gene saçma sapan yerlere çekerek kilitlettirecek. Kullanıcı adı değiştirmek ile olmuyor işte.
Unturned dedi: Masonlar istediği için oluyor öylemi Genişletmek için tıkla... Unturned dedi: Sen GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'e mason diyen ... değilmisin? Türkiye Ekonomisinin Sorunu Genişletmek için tıkla... Geldi gene. (Aklıma bir karikatür geldi. ) Nisan ayında açılmış konuyu gene saçma sapan yerlere çekerek kilitlettirecek. Kullanıcı adı değiştirmek ile olmuyor işte.
Mehmet_Efe Kilopat Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Ağustos 2018 #94 Uranhay dedi: Doğrumu bilmem ama 2019'da poşetler paralı olacakmış. Genişletmek için tıkla... Evet paralı olacak. [emoji1]
Uranhay dedi: Doğrumu bilmem ama 2019'da poşetler paralı olacakmış. Genişletmek için tıkla... Evet paralı olacak. [emoji1]
OPwarchef Hectopat Katılım 5 Ağustos 2017 Mesajlar 388 Çözümler 1 Yer Ankara 9 Ağustos 2018 #95 Unturned dedi: Sen gazi Mustafa Kemal Atatürk'e mason diyen değil misin? Türkiye Ekonomisinin Sorunu Genişletmek için tıkla... Şu adamı salın takmış Masonlara. Ne alıp veremediği varsa artık. Atatürk’e Mason diyecek kadar takmış.
Unturned dedi: Sen gazi Mustafa Kemal Atatürk'e mason diyen değil misin? Türkiye Ekonomisinin Sorunu Genişletmek için tıkla... Şu adamı salın takmış Masonlara. Ne alıp veremediği varsa artık. Atatürk’e Mason diyecek kadar takmış.
F F1F2F3 Ziyaretçi 9 Ağustos 2018 #96 Burada ekleme yapayım. Bu ülkede ucuz olan 2 şey var. 1- İnsan hayatı (şehitler kelle deniyor, ölen madenciler, polis dayağı ile ölenler vs) 2- Türk Lirası
Burada ekleme yapayım. Bu ülkede ucuz olan 2 şey var. 1- İnsan hayatı (şehitler kelle deniyor, ölen madenciler, polis dayağı ile ölenler vs) 2- Türk Lirası
X xelarmen Megapat Katılım 7 Ekim 2013 Mesajlar 431 Makaleler 1 Çözümler 7 9 Ağustos 2018 #97 Cern99 dedi: Yurtdışında paralı tuvalet yok Genişletmek için tıkla... 50 cent ile 1€ arasında tuvaletler.
Cern99 dedi: Yurtdışında paralı tuvalet yok Genişletmek için tıkla... 50 cent ile 1€ arasında tuvaletler.
A Ahmet Yoran Decapat Katılım 9 Ağustos 2018 Mesajlar 3 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2018 #98 İnsan hayatı...
N NoName472 Hectopat Katılım 7 Ağustos 2018 Mesajlar 697 Çözümler 1 Yer Türkiye 9 Ağustos 2018 #99 Sakızın ucuz olmadığı bir Türkiye'de sadece hayaller ucuzdur. İnsan hayatını siz düşünün.
C Cern99 Megapat Katılım 4 Temmuz 2016 Mesajlar 1.563 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2018 #100 xelarmen dedi: 50 cent ile 1€ arasında tuvaletler. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum, ben Almanya'da hiç görmedim. Üstteki arkadaş indirim yapıyorlar bedavaya geliyor demiş.
xelarmen dedi: 50 cent ile 1€ arasında tuvaletler. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum, ben Almanya'da hiç görmedim. Üstteki arkadaş indirim yapıyorlar bedavaya geliyor demiş.