Ülkelere Göre İnternet Hızları

Bir kaynak verir misin?

Ücreti de 29 lira doğru mu ?
Doğru, modemle birlikte 33 TL fakat bu paketi almamın sebebi ucuz olması değil, altyapının leş olup alabileceğim en düzgün paket olması. 8 Mbps ya da 16 Mbps paketlere neden fazla para vereyim ki değil mi?
İstanbul'un çoğu ilçesinde altyapı eksikliği var. Altyapı konusunda gördüğüm kadarıyla en başarılı ilçelerden birisi Beylikdüzü. Çoğu binada VDSL2 altyapı var. Esenyurt'ta eğer bir sitede oturmuyorsanız çok kötü bir altyapınız var demektir. Örnek olarak benim altyapıma bakabilirsiniz. ADSL'e razıyım fakat 6 Mbps destekleyenine değil.

Son düzenleme:
100 Mbps ile yükseltiyorum.

Bir kaynak verir misin?
30a kısmı için en büyük kaynak bazı saha dolaplarının(çok az miktarda var) 30a modülasyon destekli olması diyebilirim.

AKN olayı çok eskiye dayanıyor, aşırı eski. İlk çıktığında paketler 5-10 GB boyutundaydı, ardından hızın 1 Mbps'ye düşüyordu

Bu olaylar çok eski olduğu için haber sitelerinde bile o kadar geçmişe yönelik arama yapamıyorum. Eğer bulursam elbette link paylaşırım. Özellikle AKN konusu aşırı eski. 2005-2007 civarına kadar inmek gerekiyor.

TT'nin basın açıklamasını okursanız 300 Mbps hız ve Vectoring teknolojisi yer alıyor, o dönem için bahsi geçen hızlar laboratuvar ortamında ulaşıldığı yazıyor, bu açıklamadan sonra Turkcell şikayeti basıyor, sonuçlanması ise 2-3 yıl önce oldu. Ardından 30a için çalışan kişiler işten çıkarılıyor vs. şeklinde olaylar gidiyor. 100 Mbps üzeri hız için sunacağını ifade eden bulduğum tek kaynak.

50 Mbps ile yükseltiyorum. Türk Telekom santrali ve mobil baz istasyonu 2 sokak ötemizde. Tam olarak 49.92 Mbps download alıyorum evde tekken.

Koltuklarından ayrılsalar 100 Mbps alacağım, 70 alıyorum. Yaşa Kablonet, yaşa.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…