Ülkemizde neden her modifiye yasak?

Krazher

Decapat
Daha fazla  
Ya düşünsene hadi diyelim ki koskoca Supra aldın modifiye arabası en kötü Mazda RX 7 97 model falan aldın ama o araca daha güçlü supercharger Turbo bile ekleyemiyorsun, hadi egzoza karşıyım da bırakın adamlar yapsınlar Turbo'larını, ateşleme filtrelerini yapsınlar ya her şey yasak bu nedir? Mitsubishi EVO'nun stok egzozunu bağladılar

Son düzenleme:
Turkiye de Trafik .
hizli arac kazalari
normal arac da bile oldugu icin yasak .
Yoksa yasak olmasinin sebebi yok.
bilincsizlik ve hizli araclari kontrol sorunu.
Ve Yol otoban haric berbat kaldi ki onlar da
Yabanci ulke de ki yol a gore kotu video lar da …
gtr35 var Gtr34 geliştirilebilir araç olduğu için yok. Honda hurdasına benzemez … toz yutturur. Yol da .
Doğukan manço da var r34 rahmetli Barış Mançonun oğlun da oda kullanmıyor trafiğe yasak olduğu için sadece garaj da öyle usulca sakince bekliyor
Türkiye şartları gereği gümrük vs .
Sadece pist te sürebilir .
Ailesi 21.yy sanatcilari gibi ozenti degil .

Son düzenleme:

Genel olarak ceza yazdıklarında farlarda işlem varsa görüşü engellediği veya ses sistemi çevre sakinlerini rahatsız ettiği için bu tarz sebeplerle cezalar yazılıyor. Tabii kanuna göre memurda sana açıklama yapıyorsa söylediği tek şey şu eğer aracını fabrikasyon şekilde kullanmak istemiyorsan ve bu şekilde kullanmak istiyorsan pistlere git şeklinde oluyor. Böyle bir uygulamada sanırım geçtiğimiz yıllarda Antalya kepezde yapılmıştı modifiyecilere özel bir alan hazırlanmıştı.

Stok halde egzoz ve birkaç modifiye ile gelen ve satilmasinda kusur bulunmayan, bir devlete bir kendimize aldığımız hyundai i20n'ler bile egzozdan baglandigina dair video/yazı gormustum. Daha da bir sey demiyorum ben.

Stok halde egzoz ve birkaç modifiye ile gelen ve satilmasinda kusur bulunmayan, bir devlete bir kendimize aldığımız Hyundai I20N'ler bile egzozdan baglandigina dair video/yazı gormustum. Daha da bir şey demiyorum ben.

Bu o işlemi yapan memur arkadaşların bilgisizliğinden kaynaklı olabilir hocam ertesi güne bile kalmadan otoparktan çıkarılmıştır bahsettiğiniz araç.

Türkiye'de modifiye denilince yapılanlar standart da ondan.
Farları milleti kör edecek şekilde lede çevir, sinyalleri amerikan parka çevir, yolda farlar sönük sis farı yanık seyret bunların hepsi açıkça yasak olan şeyler. Yasak olduğunu bile bile yaparsanız cezası olur tabii.
Farlar karşıdakinin gözünü almayacak, sinyal tertibatı kafa karışıklığına mahal vermeyecek, gece ön farlar varken sis farı ile gidip "görünmez" olunmayacak.
Öte yandan arabanın trafik hızına uyamayacak kadar basılması (Kasislerden çapraz geçip her iki yönlü trafiği bekletmek), milleti rahatsız edecek egzoz uygulamalarının olması vb. tabii ki de cezaya tabii olmalı.
Meskun mahalde i20N değil Ferrari F430 bağırtsalar gene rahatsız olurum.
Onun dışında aracın teknik özelliklerinde değişiklik yapılacak modifiyeler de proje vb. çizdirmezseniz tabii ki yasak. Öyleyse herkes kafasına göre müdahale eder, önünü alamazsınız. Yoksa makul modifiyeye kimsenin bir şey dediği yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…