İslam'la hiç alakası yok islamafobi yaratmayın bu forumda lütfen İslam'da zaten kadına taciz etmek kadını zorla evlendirmek haramdır zaten bun işleri yapmış kişi çok büyük günaha girmiştir.
Her şeyi İslam'a dayatmanız çok saçma öncelikle. Bu dinin suçu değil insanın suçudur. Burada Müslüman olana direk cahil vs. demeniz aslında sizin ne kadar cahil olduğunuzun ispatıdır. Şimdi yine linçleneceğim yine de olsun anlayan çıkar .
Oyuna giriyorum sapıklar var, otobüse biniyorum, sokağa çıkıyorum yine sapıklar var. Canıma tak etti. Sokakta öyle yürüyorsun dönüp sana bakıyorlar, laf atıyorlar vs. siz de bu durumları yaşadınız mı? Ülkemizde bu konularda yeterli bilinç var mı?
Çıtırın instası ?? özür dilerim ama hep bu şakayı yapmak istemişimdir. Teşekkür ederim. Malesef gelişememiş daha dogrusu bireysel olarak gelişememiş ülkelerin sorunu bu , kadını sadece obje olarak gören toplumda normaldir. Kanımca bu olay Z kuşağı ile ya bitecek yada daha kötü hale gelecektir.
Cinsel eğitim eksikliği. İşin kötü yanı cinsel eğitimin sapıkça bulunması. Bugün okullarda bununla ilgili konferanslar düzenlense ortalığı ayağa kaldırırlar.