Off saçma yöntemlermiş. Bana çözümle gelsene, ancak ülkeden kaçmayla ilgili yorum yapıyorsun?
Benden güçlülere ses çıkartabilmem için benimle aynı düşüncede ki insanları bir araya toplamam gerekiyor. Mahallemle başladım yakında bi bakmışsın ilçe, il olur. Türkiye Cumhuriyeti' nde gençlere söz hakkı doğması, fikirlerimizin dinlenebilir olabilmesi için bir yerden başlamak gerek. Sen ne yapıyorsun bu arada?
@Hyoudou İssei Kun Herkes kaçmak istiyor herkes bizim gibi olmalı. Ülkede sırf ekonomide sıkıntı var diye sanki her şey batmış gibi konuşuyorlar. Türkler bu dönemlerdende daha zor dönemden geçti o zamanki insanlar bile ülkeyi satmadı. Şu anki o düşüncedeki insanların Türk olduğuna inanamıyorum.
Off saçma yöntemlermiş. Bana çözümle gelsene, ancak ülkeden kaçmayla ilgili yorum yapıyorsun?
Benden güçlülere ses çıkartabilmem için benimle aynı düşüncede ki insanları bir araya toplamam gerekiyor. Mahallemle başladım yakında bir bakmışsın ilçe, il olur. Türkiye cumhuriyeti' nde gençlere söz hakkı doğması, fikirlerimizin dinlenebilir olabilmesi için bir yerden başlamak gerek. Sen ne yapıyorsun bu arada?
Umrum dışı olurdu. Hayatımız bir anlam ifade etmiyor. Elime geçen tek yaşama şansını da saçmalıklarla mahvetmek istemiyorum.
Bu hayatımızın bir anlamı olmadığını düşünüyorum. O yüzden cahil halkı kalkındarmaya çalışmaktansa rahat bir yaşam sütmek daha mantıklı. Zaten elime tek bir şans geçiyor. Atatürk nasıl sabretmiş cahil halka gerçekten hayret.
@Hyoudou İssei Kun herkes kaçmak istiyor herkes bizim gibi olmalı. Ülkede sırf ekonomide sıkıntı var diye sanki her şey batmış gibi konuşuyorlar. Türkler bu dönemlerdende daha zor dönemden geçti o zamanki insanlar bile ülkeyi satmadı. Şu anki o düşüncedeki insanların Türk olduğuna inanamıyorum.