Ülkemizi nasıl daha iyi hale getirebiliriz?

Maalesef bazı sorunlarımız var, ama onlarda çözülür diyelim hocam yoksa çok gelişmemiş bir ülke değiliz bence.

Arkad.

Maalesef bazı sorunlarımız var, ama onlarda çözülür diyelim hocam yoksa çok gelişmemiş bir ülke değiliz bence.

Tabii ki de hocam imkansiz olsa konuyu acmazdim.

Önceki nesil iyi dusunemeyip ülkesi için her şeyi yapabilecekler yeni nesil düşünebilmesine rağmen bir şey yapmiyor.

Bal gibi de olur merak etme. Böyle saçma sapan yöntemler ancak hayallerde işe yarar. Sonuçta senden güçlü biri her zaman olacak.
Off saçma yöntemlermiş. Bana çözümle gelsene, ancak ülkeden kaçmayla ilgili yorum yapıyorsun?
Benden güçlülere ses çıkartabilmem için benimle aynı düşüncede ki insanları bir araya toplamam gerekiyor. Mahallemle başladım yakında bi bakmışsın ilçe, il olur. Türkiye Cumhuriyeti' nde gençlere söz hakkı doğması, fikirlerimizin dinlenebilir olabilmesi için bir yerden başlamak gerek. Sen ne yapıyorsun bu arada?

@Hyoudou İssei Kun Herkes kaçmak istiyor herkes bizim gibi olmalı. Ülkede sırf ekonomide sıkıntı var diye sanki her şey batmış gibi konuşuyorlar. Türkler bu dönemlerdende daha zor dönemden geçti o zamanki insanlar bile ülkeyi satmadı. Şu anki o düşüncedeki insanların Türk olduğuna inanamıyorum.

Keşke herkes senin gibi düşünse.

Ya ne atatürkmüş ne yaptıki bu adam ya?

Aynen öyle hocam şu an durumumuz eskide olduğundan kötü değil ama biz kotuyuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…