Hep Çocuk Kal Hiç Büyüme Önümüz deki 5 Sene Daha Çocuk Kal Keşke Çocuk Kalsaydım. Bırak Bilgisayatım Teknolojik Ürünlerim Olmasaydı da Bir Tel Arabam Bir Uçurtmam Olsaydı Hep Gülebilseydim.
2023 olayı ekonomik olarak dalga geçilebilir mesele ama savunma sanayi ve askeri üretim için değil tamamen askeri fabrikalara odaklanmaktan dış politikayla odaklanmaktan iç politika unutuldu eğer artık öğretmen maaşıyla geçinen 4 kişilik bir aile bile zorlanmaya başladıysa asgari ücretle geçinen kişiler...
Ekonominin iyi olmadığı ortada ama bu işin sadece parti ve iç siyaset olayı olmadığının da farkında olmak gerekiyor, özellikle de şu gergin dönemlerde.
MSI NVIDIA GeForce GTX 1050 TI Gaming 4G 4GB 128 bit GDDR5 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Gelirim Euro ve Pound ile olduğundan beri bir sorunum kalmadı. Yalnız vergi dairesinde acısını çıkarıyorlar, onun dışında şu anda durumumdan memnunum. Ülke ekonomisinden memnun olmadığını söylemek suç kapsamına alındığı için fikrimi beyan etmek istemiyorum. (Siz çıkarım yapın artık)