Hocam bence alınmaz, biraz daha ekleyip Mekanik diskli de olsa Kron modellerine bakmanızı tavsiye ederim.
hocam peki Salcano Hector 26 V 21 Vites Dağ Bisikleti (155 CM ÜSTÜ BOY) Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu linkteki salcano alınır mıHocam bence alınmaz , biraz daha ekleyip Mekanik diskli de olsa Kron modellerine bakmanızı tavsiye ederim.
Hocam Hector da alınabilir fakat benim önerim Xc-75. Daha önceden de arkadaşımın oğluna almıştık, tavsiye ederim. Üstünde ki ekipmanlar Hector'dan daha kaliteli.Bana önerir misin bir tanesini Max 5500 bütçe var 26 jant olsun üstünü kullanamam
hocam peki Salcano Hector 26 V 21 Vites Dağ Bisikleti (155 CM ÜSTÜ BOY) Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu linkteki salcano alınır mı
sağol hocam alıcam onuHocam Hector da alınabilir fakat benim önerim Xc-75. Daha önceden de arkadaşımın oğluna almıştık, tavsiye ederim. Üstünde ki ekipmanlar Hector'dan daha kaliteli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.