Ümit 2760 Camaro bisiklet iyi midir?

Burak SARIHAN

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Restoratör
Merhabalar arkadaşlar. Yaklaşık 1 hafta içinde ümit markasının Camaro 2760 HD modelini alacağım. Yorumlarınız ve düşüncelerinizi almak istiyorum.

Teşekkür ederim kardeşim. Lakin hidrolik diske karşı hafif bir korku var üzerimde. Çok problem çıkarır mı bana? Genellikle engebeli yollarda kullanacağım. Üniversitem gereği köy tipi yerde yaşadığımdan dolayı yollar pek düzgün değil. Ve bulunduğum yerde pek bisikletçiler yok. O yüzden biraz mesafeliyim. Lakin istiyorum.

Teşekkür ederim kardeşim. Lakin hidrolik diske karşı hafif bir korku var üzerimde. Çok problem çıkarır mı bana? Genellikle engebeli yollarda kullanacağım. Üniversitem gereği köy tipi yerde yaşadığımdan dolayı yollar pek düzgün değil. Ve bulunduğum yerde pek bisikletçiler yok. O yüzden biraz mesafeliyim. Lakin istiyorum.
Bende Mosso Wildfire 3.29 var. Fren balataları eridi ve ses yapıyor. Petrol ofisinde tazikli suyla yıkadığım için ve frenlerde hidrolik olduğu için tahminimce hava aldı ve frenler eski performansında değil. Frenlere iyi bakarsan sorun çıkarmaz ama benim gibi hor kullanırsan başına çok ciddi masraflar çıkarabilir. Onun dışında uzun yol için hidrolik fren önermiyorlar. Çünkü arıza çıkardığı zaman hem parçası pahalı hemde her bisikletçide parça bulamıyorsun. Dağlık arazilerde size o bisiklet fazlasıyla yetecektir.

Yorumundan dolayı büyük ihtimalle mekanik disk versiyonunu alacağım. Hidrolik disk istiyordum ama içimdeki korku ve öğrenci olmamın nedeniyle mekanik disk beni bekliyor. :mutlu:

Yorumundan dolayı büyük ihtimalle mekanik disk versiyonunu alacağım. Hidrolik disk istiyordum ama içimdeki korku ve öğrenci olmamın nedeniyle mekanik disk beni bekliyor. :mutlu:
Hayırlı olsun ozaman :) Pabuç bulunan modellerede bakabilirsin.. Ama içinde hidrolik almak varsa al, öğrenci olduğun için gözün gibi bakacağından eminim.. Güzel bakarsan sürekli silersen, tazikli suya sokmazsan, gereksiz yere frenleri kullanmazsan hiçbir sorun çıkarmaz sana.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı