Ümit özdağ'dan Samet gül yorumu: Erdoğan ve soylu suçlu!

Eğer iktidar değişip, sığınmacı ve kaçaklar konusunda başarılı olamazsa, alternatif olarak avrupa'dan yardım alabilir.

AB'ye deriz, bu sığınmacıları başımıza siz bela ettiniz, bize yardım etmek zorundasınız, aksi takdirde bizi bu konuda yalnız bırakırlarsa, Edirne sınır kapılarını sonuna kadar açarız. Gidenleri de geri almayız. En basit çözüm bu. Yok AB bize ambargo uygular. Kolay kolay uygulayamaz. AB, stratejik konumumuzdan dolayı, bizi kaybetmeyi asla göze alamazlar.

Ülkede ki sığınmacıların zaten %70'inin Avrupa hayali olduğu için, seve seve Yunanistan sınırını geçecektir. Önceden Edirne sınır kapılarını açtığımızda neler oldu zaten biliyoruz.

Herhangi bir iktidarda da yakın gelecekte imkansız bu. Sadece AKP'ye özel değil.

İnsanlık isteyen alsın evine beslesin. Bu ülke kimsenin sığınma kampı değil.

İstenirse neden gönderilmesin? Bizim de yeteri kadar bir sınırımız var. Ev ve kira fiyatları gibi birçok sebebi de mülteciler.

Ya da hepsini ÖSO'ya alıp Esad'ın üstüne sürelim. Sonra yolladıktan sonra sınıra iyi bir yığınak yaparız önlem alırız daha da gelemezler.

Arkadaşlar çözüm buldum, bunlara sovyetlerin yaptıklarını yapalım. 20 yaşından büyük olanlar ceza taburlarında en ağır görevlere çıksın. (mayın tarlasında yürümek gibi) diğerlerini de bilim için kullanabiliriz.

Adamlar savaştan kaçmış zaten. Sence savaşırlar mı orada?
Amaç savaşmaları değil anlamadın mı?

Hepsine silah vereceğiz, yollayacağız.
Onların hepsinin orda işi bitecek. Avrupa'da bize bir yaptırım uygulayamayacak. Mülteciler silahlı olduğu için.

@388526 Hocam en basit çözüm Edirne sınır kapılarını sonuna kadar açmak. Gidenleri de geri almamak.

Hocam YKS demişken gençler oy atmasın diye YKS ile aynı gün de olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…