Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 28 Ekim 2015 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu filmin 1:25:59 'uncu saniyesinde baslayan müzigi ariyorum... Sözlerini Google'de aradim bulamadim... Bulabildigim tek sey eksi'deki bu yorum... Bu sarkiyi bulabilirseniz bana ulastirmaniz mümkün müdür acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ekim 2015
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu filmin 1:25:59 'uncu saniyesinde baslayan müzigi ariyorum... Sözlerini Google'de aradim bulamadim... Bulabildigim tek sey eksi'deki bu yorum... Bu sarkiyi bulabilirseniz bana ulastirmaniz mümkün müdür acaba?
yakupcayan Kilopat Katılım 12 Ağustos 2015 Mesajlar 399 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2015 #2 Neşeli Enginar ben de şöyle bulabildim. Şarkıyı söyleyen Seha Okuş, şarkının ismi Ay Ümmühan. Youtube'da bulamadım ama Soundcloud'da şöyle bir link buldum belki bu olabilir. Mahpus - 1973 Filminin Giriş Türküsü Seslendiren Seha Okuş - Ay Ümmühan @Neşeli Enginar
Neşeli Enginar ben de şöyle bulabildim. Şarkıyı söyleyen Seha Okuş, şarkının ismi Ay Ümmühan. Youtube'da bulamadım ama Soundcloud'da şöyle bir link buldum belki bu olabilir. Mahpus - 1973 Filminin Giriş Türküsü Seslendiren Seha Okuş - Ay Ümmühan @Neşeli Enginar
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 1 Kasım 2015 #3 Harikasin @yakupcayan cok Tesekkürler... Aynen aradigim sarki bu...
I3eyaz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Şubat 2015 Mesajlar 1.073 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2015 #4 Ses ve müzik güzel ama çok parazit var Eski şarkılarda sesin ön planda olması çok güzel.
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 1 Kasım 2015 #5 I3eyaz dedi: Ses ve müzik güzel ama çok parazit var Eski şarkılarda sesin ön planda olması çok güzel. Genişletmek için tıkla... Eeeee 70'lerin plaklari bunlar parazitsiz olmaz...
I3eyaz dedi: Ses ve müzik güzel ama çok parazit var Eski şarkılarda sesin ön planda olması çok güzel. Genişletmek için tıkla... Eeeee 70'lerin plaklari bunlar parazitsiz olmaz...