ByCookie Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 367 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2022 #1 Bir ürün alacağım fakat sadece Ünal AVM adlı site ve Hepsiburada'da var. Bu site de daha makul o yüzden buradan almak istiyorum fakat güvenilir midir bilmiyorum. Bana yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2022
Bir ürün alacağım fakat sadece Ünal AVM adlı site ve Hepsiburada'da var. Bu site de daha makul o yüzden buradan almak istiyorum fakat güvenilir midir bilmiyorum. Bana yardımcı olursanız sevinirim.
Expanding Kilopat Katılım 13 Mayıs 2019 Mesajlar 119 4 Mayıs 2022 #2 Sitenin adını hiç duymadım araştırmak lazım.
ByCookie Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 367 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2022 #3 Expanding dedi: Sitenin adını hiç duymadım araştırmak lazım. Genişletmek için tıkla... Yani ben pek anlamam ondan sizlere sormak istedim.
Expanding dedi: Sitenin adını hiç duymadım araştırmak lazım. Genişletmek için tıkla... Yani ben pek anlamam ondan sizlere sormak istedim.