Üniversite 1 adet derse kayıt olamadım

mert_97

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Bir sorum olacak 2 senelik bölüm okuyorum, 2. sınıf ilk dönem(güz) de ders kaydı yaptım ve alttan dersim var, alttan almam gereken tüm derslerin kaydını yaptırdım. Fakat bu dönemdeki(2. senenin güz dönemine ait)1 tane dersi alamadim. Max 45 akts alabiliyorum ve 45/45 yaptim 1 dersin kaydini gerceklestiremedim. Bu ders için nasil bir yol izlemeliyim, ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.

Alttan alman gereken dersleri zaten otomatik olarak sistem koyuyor. Bende alamadım, aynı durumu yaşıyoruz yani. Seneye vermen gerekiyor.

Hocam okuduğunuz üniversitenin sistemini bilmiyorum fakat. Alttan aldığınız dersin 1 tanesi bırakın. Mezuniyet sınavları oluyor çoğu üniversitede. Mezun olmadan önce alttan aldığınız dersin sınavına giriyorsunuz.

Öyle bir seçeneğim yok maalesef sistem otomatik aldırıyor onları ve zorunlu oldugu için kaldıramıyorum.

Hocam o zaman 1 dersiniz kalır. O dersi alttan alırsınız sonraki dönem.2. dönem olduğu zaman o dersinizi alttan alırsın.

1. dönem alamadığım dersi 2. dönem dediğin gibi alabilirsem süper olur ama hangi dönemde dersten kaldiysan o dönemde o dersi aldığın için ve son senem olduğundan işin içinden çıkamıyorum.2 senelik bölüm deyim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı