Youngeefe Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 132 Daha fazla Sistem Özellikleri erkan kart 4060 ve AMD Ryzen 5 5500 windows 11 Cinsiyet Erkek Meslek Developer Dün 16:50 #1 Üniversite 2 yıllık bölüm nasıl bir şey? Son düzenleyen: Moderatör: Dün 16:56
xoceanx Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 978 Çözümler 1 Dün 16:57 #2 Hangi bölüm okuyacağınıza bağlı olarak değişir. Hangi bölümü düşünüyorsunuz?
Youngeefe Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 132 Daha fazla Sistem Özellikleri erkan kart 4060 ve AMD Ryzen 5 5500 windows 11 Cinsiyet Erkek Meslek Developer Dün 16:59 #3 Bilgisayarlar ilgili bölümü olsun yeter dostum.
xoceanx Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 978 Çözümler 1 Dün 17:01 #4 Youngeefe dedi: Bilgisayarlar ilgili bölümü olsun yeter dostum. Genişletmek için tıkla... Bence okunur. Ben de 2 yıllık okudum şimdi lisans okuyorum. Kötü bir şey değil.
Youngeefe dedi: Bilgisayarlar ilgili bölümü olsun yeter dostum. Genişletmek için tıkla... Bence okunur. Ben de 2 yıllık okudum şimdi lisans okuyorum. Kötü bir şey değil.
Youngeefe Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 132 Daha fazla Sistem Özellikleri erkan kart 4060 ve AMD Ryzen 5 5500 windows 11 Cinsiyet Erkek Meslek Developer Dün 17:02 #5 İyiymiş.
closed.selim Decipat Katılım 17 Ekim 2024 Mesajlar 2.018 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer 26°14'53"N 71°16'23"W Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 | RTX 4050 6GB, 16GB ram, 1TB ssd, İ5 14. nesil Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Dün 17:04 #6 Hangi açıdan sorduğuna bağlı. Atanmak için sağlık hariç vakit kaybı, Maaş olarak düşük, Çalışma şartları ağır gibi gibi. Meslek lisesinden çıkıp kendini kısa süre eğitimde tutup kendini geliştirmek isteyenler için iyi olabilir.
Hangi açıdan sorduğuna bağlı. Atanmak için sağlık hariç vakit kaybı, Maaş olarak düşük, Çalışma şartları ağır gibi gibi. Meslek lisesinden çıkıp kendini kısa süre eğitimde tutup kendini geliştirmek isteyenler için iyi olabilir.
Youngeefe Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 132 Daha fazla Sistem Özellikleri erkan kart 4060 ve AMD Ryzen 5 5500 windows 11 Cinsiyet Erkek Meslek Developer Dün 17:06 #7 Benim lise meslek lisesiydi. O yüzden yazdım. Lisede bilişim seçtim. closed.selim dedi: Hangi açıdan sorduğuna bağlı. Atanmak için sağlık hariç vakit kaybı, Maaş olarak düşük, Çalışma şartları ağır gibi gibi. Meslek lisesinden çıkıp kendini kısa süre eğitimde tutup kendini geliştirmek isteyenler için iyi olabilir. Genişletmek için tıkla... Olsun o kadar dostum. Son düzenleyen: Moderatör: Dün 18:20
Benim lise meslek lisesiydi. O yüzden yazdım. Lisede bilişim seçtim. closed.selim dedi: Hangi açıdan sorduğuna bağlı. Atanmak için sağlık hariç vakit kaybı, Maaş olarak düşük, Çalışma şartları ağır gibi gibi. Meslek lisesinden çıkıp kendini kısa süre eğitimde tutup kendini geliştirmek isteyenler için iyi olabilir. Genişletmek için tıkla... Olsun o kadar dostum.
bursa_teksas_16 Decapat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 634 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üretim Mühendisi Dün 17:21 #8 Özel sektörde 2 yıllık diplomayla lise diplomasının neredeyse farkı yok. Özelikkle IT tarafında mühendislik gibi bir tahsilin olmalı ki önün açık olur. Önlisans ile sorumlu veya uzman olarak devam edersin. Lise diploması zaten bunları getiriyor.
Özel sektörde 2 yıllık diplomayla lise diplomasının neredeyse farkı yok. Özelikkle IT tarafında mühendislik gibi bir tahsilin olmalı ki önün açık olur. Önlisans ile sorumlu veya uzman olarak devam edersin. Lise diploması zaten bunları getiriyor.
xoceanx Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 978 Çözümler 1 Dün 17:23 #9 bursa_teksas_16 dedi: Özel sektörde 2 yıllık diplomayla lise diplomasının neredeyse farkı yok. Özelikkle IT tarafında mühendislik gibi bir tahsilin olmalı ki önün açık olur. Önlisans ile sorumlu veya uzman olarak devam edersin. Lise diploması zaten bunları getiriyor. Genişletmek için tıkla... Artık şirketler lise mezunu istemiyor ama. En az önlisans isteniyor.
bursa_teksas_16 dedi: Özel sektörde 2 yıllık diplomayla lise diplomasının neredeyse farkı yok. Özelikkle IT tarafında mühendislik gibi bir tahsilin olmalı ki önün açık olur. Önlisans ile sorumlu veya uzman olarak devam edersin. Lise diploması zaten bunları getiriyor. Genişletmek için tıkla... Artık şirketler lise mezunu istemiyor ama. En az önlisans isteniyor.
Youngeefe Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 132 Daha fazla Sistem Özellikleri erkan kart 4060 ve AMD Ryzen 5 5500 windows 11 Cinsiyet Erkek Meslek Developer Dün 17:28 #10 herkese çok tşk iyi ki yazdım size. Özel sektörde okul veya özel bir şiket mi oluryor.? böyle mi.? bursa_teksas_16 dedi: Özel sektörde 2 yıllık diplomayla lise diplomasının neredeyse farkı yok. Özelikkle IT tarafında mühendislik gibi bir tahsilin olmalı ki önün açık olur. Önlisans ile sorumlu veya uzman olarak devam edersin. Lise diploması zaten bunları getiriyor. Genişletmek için tıkla... yazdım bir şey dostum. Son düzenleme: Dün 17:41
herkese çok tşk iyi ki yazdım size. Özel sektörde okul veya özel bir şiket mi oluryor.? böyle mi.? bursa_teksas_16 dedi: Özel sektörde 2 yıllık diplomayla lise diplomasının neredeyse farkı yok. Özelikkle IT tarafında mühendislik gibi bir tahsilin olmalı ki önün açık olur. Önlisans ile sorumlu veya uzman olarak devam edersin. Lise diploması zaten bunları getiriyor. Genişletmek için tıkla... yazdım bir şey dostum.