Üniversite açılırken yapılması gereken ekstra bir şey var mı?

orionnuble

Centipat
Daha fazla  
Ders kaydımı yaptım, danışman onayladı, programı biliyorum. Bir tane de bilgisayar var okul için. Öğrenci kartımı daha almadım okula hiç gitmediğim için.

Son 5 gün var okulun açılmasına. Bu süreçte yapmam gereken ekstra bir şey var mı? Okulu önceden gidip bir görsem mi? İlk gün dersten kaç saat önce girmem gerek?

Ayrıca uzaktan derslerde kamera açma zorunluluğu var mı? Açıp arka planda bıraksam olur mu?

Ders kaydımı yaptım, danışman onayladı, programı biliyorum. Bir tane de bilgisayar var okul için. Öğrenci kartımı daha almadım okula hiç gitmediğim için.
Öğrenci kartın okula başladıktan bir süre sonra verilir merak etme.

Son 5 gün var okulun açılmasına. Bu süreçte yapmam gereken ekstra bir şey var mı? Okulu önceden gidip bir görsem mi? İlk gün dersten kaç saat önce girmem gerek?
15-20 dk önceden orada olsan yeterli, fakülteni ve dersliğini biliyorsan zaten sıkıntı yaşamazsın sınıfa girip oturacaksın. Sınıf listesini imza için gezdirirler, tanışma vs ile geçer diye tahmin ediyorum ilk gün.

Ayrıca uzaktan derslerde kamera açma zorunluluğu var mı? Açıp arka planda bıraksam olur mu?
Onu ders hocası size söyler. Her yerde farklı işler kurallar.

Öğrenci kartın okula başladıktan bir süre sonra verilir merak etme.

15-20 dk önceden orada olsan yeterli, fakülteni ve dersliğini biliyorsan zaten sıkıntı yaşamazsın sınıfa girip oturacaksın. Sınıf listesini imza için gezdirirler, tanışma vs ile geçer diye tahmin ediyorum ilk gün.

Onu ders hocası size söyler. Her yerde farklı işler kurallar.
Başlıktan dolayı ceza yedim geri dönemedim.

Şimdi benim ders programımda "1. Şube" yazıyor, herhangi bir derslik numarası falan yazmıyor. Aynı şey bütün dersler için aynı. Bu noktada ne yapmam gerekiyor?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı