Üniversite bırakılmalı mı?

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ortalama bir üniversitede makine mühendisliği okuyorum. 2. sınıfım şu anda fakat okudukça eğitimin kalitesizliği hocaların kaprisleri ülkenin durumu gibi şeyler çok canımı sıkmaya başladı. Üniversiteyi bırakıp İsviçre veya Japonya'ya gidebilme şansım var. Finaller bitince hocaların hal hareketleri iyice irite etmeye başladı beni bölümde kimse hocaları sevmiyor ve birçok şeyinde şikayetçi. Varsa kendi deneyimleriniz düşünceleriniz dinlemek isterim teşekkürler.

İsviçre gibi biryere gitme şansın varsa niye okulda sürünüyorsunuz ki hocam? Konu açıp vakit kaybetmeniz bile hata bence.
Ailem hep okumamı istiyordu bende en azından mühendislik diplomam var diyebilmek için okuyorum şu an. Fakat hepsi zaman kaybı gibi gelmeye başladı özellikle Türkiyede üniversite okumak kavramı.

Hocam arkadaşa katılıyorum. İsviçre'ye gitme durumun varsa ben olsam bir saniye bile düşünmezdim.

Hocam ayıptır sorması İsviçre'de tanıdık falan mı var?

Hocaların doğası bu 70 alıp geçtiğiniz dersten hehe 90 alamadı diye alay edeni bile gördüm. Çok takmayın.
Hocam bizim burda hoca geçen sene sinirlendi diye kimse geçemeyecek dedi Mukavamet dersinden 2. 3. 4. 5. 6. sınıfların hiçbiri geçemedi sağolsun. Teknik resim de aynı yardımcı olacağına köstek oluyorlar üstüne bir yaptırım bir şey hiçbirşey yapamıyorsun. Herşeyden soğutuyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…