Üniversite bitene kadar ne yapılmalı?

Daha fazla  
Elektrik elektronik müh. 3.sınıf öğrencisiyim ve ortalamam iyi denilebilecek seviyede. İngilizce de B1 ve B2 arasında denilebilir. Derslerden kafamı kaldırıp da hiçbir projede yer almadım. Temel seviyede Python bilgim var. Basit başlangıç uygulamaları geliştirebiliyorum ama bundan fazlası yok. Haliyle de kaygı had safhada. Şu sıralar ML'ye merak saldım ve sıfırdan bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Yeterince zamanım var mı? Geç mi kaldım? Bundan sonrasında ne yapmalıyım? Bölümü okuyan ve mezun arkadaşlar bilgilendirirse çok sevinirim.

Bence tamamen kişisel gelişime odaklanılmalı. Bölümü okumuyorum, farklı bir öğretmenlik bölümü okuyorum ve branşımda kendimi geliştirmeye yönelik çalışıyorum. Branşıma yönelik kitaplar okuyorum, meslek ve pedagoji anlamında kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Siz de bilgiye aç biriyseniz hayat boyu öğrenmenin bir basamağı olarak kendinizi şu dönemde bile geliştirmeye odaklanabilirsiniz.

Bilişim anlamında ise BTBS okuyan arkadaşlarım TÜBİTAK'ta staj kovalıyorlardı çeşitli projeler yapıp.

Peki bundan sonrası için geç mi kaldım sizce? 1.5 senelik bir süre var önümde. Tabiki öğrenme hayat boyu devam edecek, etmesi gerekiyor.

Peki bundan sonrası için geç mi kaldım sizce? 1.5 senelik bir süre var önümde. Tabiki öğrenme hayat boyu devam edecek, etmesi gerekiyor.

Hocam bence hiçbir zaman hiçbir şey için geç kalmayız ya. Benim hayat felsefemde geç kalmak diye bir kavram yok.

Tabii böyle söylemesi kolay gelebilir ama gerçekten sırf söylemiş olmak için söylemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…