Üniversite Bölüm ve Çalışma Önerisi

M1 Garand

Centipat
Bunun gibi yazıları çok görmüşünüzdür bire bir diyalog içerisinde olmak için ben de böyle bir yazı paylaşmak istedim size bir şey danışmak istiyorum. Ben 23 yaşında meslek lisesi muzunu bir bireyim lise bittiği zaman bütün arkadaşlarım üniversite sınavına çalışıp iyi kötü bir yer kazandı ama ben ne sınava çalışabildim ne de bir yere girip düzenli maaş alabildim. Bazı psikolojik sıkıntılarım oldu ve bunu atlatmam çok uzun zaman sürdü artık hayatıma bir düzene sokmak istiyorum. Bu yüzden sınava çalışmaya karar verdim ama daha önce birçok kez bu kararı alıp 1 hafta dolmadan bırakmıştım. Bunun nedeni herhalde kendime göre bir bölüm bulamamam ama artık sıkıldım halen nasıl yapacağımı bilmiyorum. Ama bir yerden başlamam gerek bana verebileceğiniz tavsiyeler nedir? Gerçekten hiç temelim yok ve ders çalışma düzeni derseniz zamanında 10 dakika bile zor kalıyordum ama artık şartlayacağım kendimi. Çalışmasam bile kitap başında kalacağım. Size kendi üstünde uyguladığınız taktikler nelerdir ve hangi bölümü önerirsiniz? Yakın bir arkadaşım senin hiçbir temelim yok sadece TYT'ye çalış yoksa diğer türlü şansın olmaz dedi. Sizin tavsiyeleriniz nelerdir? Şimdiden yardımcı olanlara teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı