Akeron Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 820 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2024 #1 İnsanlar yolda yürürken, dışarıda otururken bile arkadaş edinebilirsin diyor ama ben buna çok inanmıyorum çünkü epey düşük bir olasılık. Üniversite gerçekten düzgün, aynı kafadan arkadaş edinmek için tek etkili yol mu? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Aralık 2024
İnsanlar yolda yürürken, dışarıda otururken bile arkadaş edinebilirsin diyor ama ben buna çok inanmıyorum çünkü epey düşük bir olasılık. Üniversite gerçekten düzgün, aynı kafadan arkadaş edinmek için tek etkili yol mu?
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.872 Makaleler 8 Çözümler 255 Yer İstanbul 2 Aralık 2024 #2 Geçen yıl çardakta otururken çakmak isteyen adamla muhabbet edip arkadaş olmuştum. Denk geldikçe çayımı içerim kendisiyle. Bir de çok kasmamak lazım, illaki bir arkadaşın olmasını istiyorsan okul topluluklarına katılmanı şiddetle tavsiye ederim.
Geçen yıl çardakta otururken çakmak isteyen adamla muhabbet edip arkadaş olmuştum. Denk geldikçe çayımı içerim kendisiyle. Bir de çok kasmamak lazım, illaki bir arkadaşın olmasını istiyorsan okul topluluklarına katılmanı şiddetle tavsiye ederim.