Çözüldü Üniversite dönem tekrarı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

karacan5

Hectopat
Arkadaşlar ilk dönem agnom 1.67 ve bayağı diplerde bazı derslerim. 2 yıllık bir bölümdeyim sanırsam 1.80 altında olunca o dönem komple başarısız sayılıyormus. Ben 2. sınıfta güz döneminde 1.sınıfın dersleri yanında 2. sınıf derslerini de alabilir miyim?

Çözüm
@Ther @Lee Yubin yönetmelikte dediklerinizden farklı şeyler yazıyor emin olamadım.

Okuldan okula değişiyor olabilir çünkü Atatürk Üniversitesi'nde böyle değil. Bizde AGNO'yu 2.0 üstüne atarsan sonraki üst dönemden ders alabiliyorsun. Sizde yıllık sanırım. En iyi çare öğrenci işlerine sormaktır.
@Ther @Lee Yubin yönetmelikte dediklerinizden farklı şeyler yazıyor emin olamadım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240624_123632.jpg
    Screenshot_20240624_123632.jpg
    156,3 KB · Görüntüleme: 57

Okuldan okula değişiyor olabilir çünkü Atatürk Üniversitesi'nde böyle değil. Bizde AGNO'yu 2.0 üstüne atarsan sonraki üst dönemden ders alabiliyorsun. Sizde yıllık sanırım. En iyi çare öğrenci işlerine sormaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı