frkn.arda Hectopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 521 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2022 #1 Üniversiteye yerleştim ders kaydımı yaptım derslere giriyorum ama okulumu dondurmak istiyorum en fazla kaç yıl dondurabilirim. Okula gitmeyi bıraksam devamsızlıktan kaldığımda 1.sınıfın derslerini alttan mı alacağım yoksa 1I tekrar mı okuyacağım?
Üniversiteye yerleştim ders kaydımı yaptım derslere giriyorum ama okulumu dondurmak istiyorum en fazla kaç yıl dondurabilirim. Okula gitmeyi bıraksam devamsızlıktan kaldığımda 1.sınıfın derslerini alttan mı alacağım yoksa 1I tekrar mı okuyacağım?
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.560 Çözümler 83 4 Ekim 2022 #2 frkn.arda dedi: En fazla kaç yıl Genişletmek için tıkla... Ön lisans öğrencileri için en fazla 2 yarıyıl, lisans öğrencileri için ise en fazla 4 yarıyıl süre ile kayıt dondurulabilir.
frkn.arda dedi: En fazla kaç yıl Genişletmek için tıkla... Ön lisans öğrencileri için en fazla 2 yarıyıl, lisans öğrencileri için ise en fazla 4 yarıyıl süre ile kayıt dondurulabilir.