Üniversite dondurmadan tekrardan YKS hazırlanmak

531445

Decapat
MYO 2 yıllık makine bölümüne gidiyorum da hiç bana göre değil. Okulu dondurmayıp tekrardan YKS girebilir miyim?
Eğer girip iyi sıralama yaparsam aynı üniversitede 4 yıllık bölüme tercih yapabilir miyim?

Yanlış bilgi vermişim siz yazarken düzenleyecektim mesajı. Örgün olarak aynı anda iki lisans ya da iki ön lisans okunamıyormuş fakat bir lisans bir ön lisans okunabiliyormuş. Ancak aynı üniversite için geçerli mi bilmiyorum. @LAPSEKİLLİ BIG SMOKE hocamı etiketleyeyim o biliyorsa daha detaylı bilgi verir.

Aynı anda iki düzeyi örgün olarak okuyamıyorsunuz. Örneğin örgün lisans, lisans bölümünü aynı anda okuyamazsınız. Biri uzaktan, açıktan olursa ancak öyle okuyabiliyorsunuz. Örgün önlisans ve lisansı aynı anda okuyabiliyorsunuz, engel değil.

Aynı anda iki düzeyi örgün olarak okuyamıyorsunuz. Örneğin örgün lisans, lisans bölümünü aynı anda okuyamazsınız. Biri uzaktan, açıktan olursa ancak öyle okuyabiliyorsunuz. Örgün ön lisans ve lisansı aynı anda okuyabiliyorsunuz, engel değil.

Benim için önemli bir konu o yüzden iyi anlatmam lazım şimdi ben 2024 YKS'de 800k yapmıştım öylesine 2 yıllık makine yazdım Çukurova Üniversitesine bağlı meslek yüksek okuluna gidiyorum dolayısıyla ama hiç bana göre değil şimdi ben dondurmayıp artık hiç gitmesem YKS kassam aynı üniversite olan Çukurova Üniversitesinde 4 yıllık herhangi bir bölümü kazansan tercih verebilir miyim kayıt olabilir miyim? Ve bu fikrim hedefim doğru mu veya artısı eksisi nedir? Detaylı cevaplandırırsan sevinirim.

@531445 @LAPSEKİLLİ BIG SMOKE

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı