Üniversite dondurunca OBP kırılır mı?

Asım18181

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, istemediğim bir üniversite ve bölüm çıktı gitmek istemiyorum ama OBP kırılacak diye arada kaldım biraz. Kayıt yapip dondurursam OBP kırılır mı? Veya kayıt olup gitmezsem ne olur?

Tercihlerine yazdığın bir üniversite tuttuğu anda seneye sınava girersen alacağın OBP puanı yarıya iner. Ondan sonraki senelerde normale döner.

Tercihlerine yazdığın bir üniversite tuttuğu anda seneye sınava girersen alacağın OBP puanı yarıya iner. Ondan sonraki senelerde normale döner.

Anladım teşekkürler o zaman kayıt yaptırmamak en mantıklısı gibi, polisliği kazanmayi denerim artık taban puan istediği için.

Anladım teşekkürler o zaman kayıt yaptırmamak en mantıklısı gibi, polisliği kazanmayi denerim artık taban puan istediği için.
kayıt yaptırmadın ama o üniversiteyi tutturman bile obpyi kırıyor diye biliyorum

Kayıt yaptırıp yaptırmaman hiçbir şeyi değiştirmez, ben senin yerinde olsam kayıt yaptırıp öğrenci otobüs kartı çıkarttırırdım. OBP puanın her türlü kırıldı zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…