Üniversite e-kayıt belge içeriği boş

DarkstarDF

Kilopat
Daha fazla  
İyi günler, bugün, bir bölüme yerleştiğim için e-Devlet üzerinden üniversite elektronik kayıt yaptım ve elektronik kayıt onaylandı fakat elektronik kayıt sonrasında elektronik kayıt sorgulama ekranındaki PDF biçimindeki belgede e-posta adresim ve telefon numaram boş olarak görünüyor(e-kayıt yapmadan önce e-Devlet'ten numaramı ve e-posta adresimi doğrulamama ve elektronik kayıt yaparken onları kontrol etmeme rağmen) fakat yine de telefonuma, üniversiteden kaydımın onaylandığı ve öğrenci numaramı gösteren bir mesaj aldım ama e-posta adresime hiçbir bilgi gelmedi. Bu konu hakkında endişelenmeli miyim, ileride sorun olur mu yoksa umursamamalı mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, bir arkadaşım da aynı sorunu yaşayıp bana sordu az önce. Sanırsam bunu yaşayan tek kişi değilsin. Genel bir sorun olabilir.

Şuan bende aynı sorunu yaşıyorum az önce kayıt oldum anne adı yazan yer boş gözüküyor bir sorun olur mu kafama takıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…