Üniversite hayatı nasıl?

Valla Allah izin verirse bende bu yaz gideceğim. 4 gün sonra YGS var bakalım hayırlısı. Ben açıkçası ev temizlemeyi ve yemek yapmayı pek sevmem. Ama pis evde ve aç olmayı hiç sevmem. Şu anda odamı dağıttım zaman vs. annemin temizleyeceğini bildiğim için tembelliğe yatıyorum. Ama o evde 2 gün olmasın tertemiz yaparım evi ve ayıptır söylemesi harika yemekler yaparım. Yani üniversiteye gittiğim zaman evimi tertemiz, yemeğimi hazır yaparım. Bunu bence şimdiden kendine yer edinmeye çalış.

Şimdi benim İstanbul da okuyan bir kuzenim var. Oda daha geçen sene gitti. Arkadaşlarıyla ayrı eve çıkmışlar. İstanbul'a gidersem büyük bir ihtimalle ailem beni oraya gönderir. Ama kuzenim neyse de arkadaşları ortalığı dağıttı mı kavga çıkarırım. Lisede hiç samimi arkadaşım olmadı ve hepsi karaktersiz insanlar olduğu için muhattap olmadım. Ama ilkokuldan beri çok sevdiğim bir kaç arkadaşım var. Yani sevmekten daha çok saygılı oldukları için kolay kolay sıkıntı çıkmaz. Onlarla anlaşıp belki ayrı eve çıkabilirim. Tavsiyem sende mümkünse sevdiğinden daha ziyade saygı gösterecek insanlarla ayrı bir eve çık. Çünkü evin bazı kurallara olmalı ve buna uymalılar. Kira ve evin giderlerini de ortak bölüşmüş olursunuz.

Ahhhh umarım istediğin yeri kazanırsın bizide 2 sene sonra gireceğiz ama şimdiden tüylerim diken diken oluyor ;-;

@Silinen üye Tavsiyem şimdiden ders çalışma sistemini kendine oturt. Yani sana ders çalış demiyorum. Ders çalışmayı hayatında yer edin. Biliyorum kimse ders çalışmayı sevmez. Ama 2 sene boyunca ders hayatının bir parçasıymış gibi algılarsan ortada tüylerini diken diken edecek bir sorun kalmaz. Çünkü bilgileri zamanında öğrendiğin zaman sınavı da rahatlıkla geçeceksin. Açıkçası ben bunu kendime yer etmeye çalışmadım ve ders çalışmayı hiç sevmedim. Yani dersin başına oturduğum anda sıkılıyorum. Bu yüzden bu 2 senelik zaman diliminde dediklerimi yapmanı tavsiye ederim.

Ne bileyim ya, insan kendi evinde rahata fazla alışıyor. Bakalım ne olacak oralarda
Arkadaş konusunda hiç sıkıntım yok ancak aynı üniversiteyi tutturma olasılığımız nedir bilmiyorum.

Ayrıca ben böyle sap arkadaşlar da istemiyorum Banane ya Ben böyle hayal etmemiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…