CoolMucit Hectopat Katılım 23 Ocak 2018 Mesajlar 174 Çözümler 3 19 Eylül 2020 #1 Arkadaşlar 12. sınıftayım. Biliyorsunuz virüs çıktı, derslerim alt üst oldu. Baya bir TYT ve AYT temelim var. Ancak eksiklerimi takip edecek, anlamadığım konuları izleyebileceğim bir sistem lazım. Doping Hafıza uygun geldi, sizce almalı mıyım?
Arkadaşlar 12. sınıftayım. Biliyorsunuz virüs çıktı, derslerim alt üst oldu. Baya bir TYT ve AYT temelim var. Ancak eksiklerimi takip edecek, anlamadığım konuları izleyebileceğim bir sistem lazım. Doping Hafıza uygun geldi, sizce almalı mıyım?
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.879 Makaleler 8 Çözümler 256 Yer İstanbul 19 Eylül 2020 #2 Doping Hafıza'ya para vermezdim. Sadece Fizik konusunda başarılılar. Onun haricinde Raunt'u öneririm. Yanında kitap da veriyorlar. Doping Hafıza kötü demiyorum. Ama bence alınmaz. Karar senin.
Doping Hafıza'ya para vermezdim. Sadece Fizik konusunda başarılılar. Onun haricinde Raunt'u öneririm. Yanında kitap da veriyorlar. Doping Hafıza kötü demiyorum. Ama bence alınmaz. Karar senin.