Bütçem 12 bin TL, şık, ince, hafızası fazla bir laptop bakıyorum 14 ya da 13" olması tercihim. Bir de klavye de ışıklandırma bulunması tercihimdir. Haricinde başka bir şey yok. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Daha çok iş ve okul için kullanacağım ama arada bir nadir de olsa oyun oynatabilsin.
Hoşuma giderse bütçenin üstüne çıkabilirim.
Lenovo Ideapad 5 core i7 notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Lenovo Ideapad 5 kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.
Bütçem 12 bin TL, şık, ince, hafızası fazla bir laptop bakıyorum 14 ya da 13" olması tercihim. Bir de klavye de ışıklandırma bulunması tercihimdir. Haricinde başka bir şey yok. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Daha çok iş ve okul için kullanacağım ama arada bir nadir de olsa oyun oynatabilsin.
Hoşuma giderse bütçenin üstüne çıkabilirim.
Ya birader okul için alacaksın da ne okuyacaksın, ne iş yapacaksın bu makineyle, hangi uygulamaları kullanacaksın onu yaz da doğru düzgün bir öneride bulunalım.
Asus Zephyrus G14 GA401IV-HA037 AMD Ryzen R9 4900HS 16GB 1TB en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Monster Tulpar T7 V20.2 Dizüstü Bilgisayar (Laptop) en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Monster Tulpar T7 V20.2 Dizüstü Bilgisayar (Laptop) incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!