Üniversite için burs

RamsesJX

Kilopat
Arkadaşlar bu sene üniversiteye kayıt olacağım ve burs imkanlarını araştırıyorum;

http://kyk.gsb.gov.tr/

Bu siteden gerekli irtibat numaralarını olsun adresleri olsun aldım ama ben burs başvurusunu internet üzerinden mi yoksa bana en yakın merkezden mi yapılacak bilmiyorum. Bu konuda yardımcı olur musunuz ? Aramadan önce bir ön bilgi anlamında bir şeyler öğrenmek istiyorum.

İnternet üzerinden yapılıyordu en son sistem değişmediyse. İnternetten kayıt oluryorsun daha sonrasında sonuçlar açıklandığında taahhüt onaylıyorsun. Tüm işlem bu kadar merkeze gitmene gerek yok şayet 2 sene önce durum böyleydi.

Ben yeni başladım bu işe ve bursları şu an araştırıyorum, şu an başvurma şansım yok mu ?

Aynen. Bende başvurmak istiyorum fakat nereden nasıl hiç bir fikri yok maalesef

Başvurular daha başlamadı. KYK'nın sitesini takip edin veya bu işlerle ilgili paylaşım yapan sayfaları takip edin.

kyk isteyen herkese cıkar başbakanlık çıkmaz kolay kolay kyk alıncada zaten hepsini ödüyorsun o yönden herkese veriliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…